Ads Top

Επίθεση με οξύ Ηράκλειο: Αυτός είναι ο παίκτης νικητής ριάλιτι που διατηρούσε σχέση με την 38χρονη


Ήταν ο νικητής του ριάλιτι - Δείτε για ποιον πρόκειται, τον ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας

Μία νέα σοκαριστική είδηση έρχεται ξανά να απασχολήσει την επικαιρότητα αφού στην Κρήτη 38χρονη γυναίκα έριξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο του εν διαστάσει συζύγου της και πρώην παίκτη ριάλιτι εγκλεισμού του ΑΝΤ1, ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με σοβαρά εγκαύματα.




Σε βίντεο που είχε ανεβάσει στα σόσιαλ μίντια η γυναίκα, λίγες μέρες πριν, μιλούσε για την σχέση της με τον σύζυγο της, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε ενεργό συμμετοχή σε ένοπλες ληστείες και είχε καταδικαστεί σε 38 χρόνια φυλάκιση, αλλά μετά από 7 χρόνια, ήταν εκτός φυλακής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 38χρονος ο οποίος έχει απασχολήσει πολλές φορές τις διωκτικές αρχές είναι ο Στέφανος Κοκολογιάννης παίκτης του ριάλιτι Mission του ΑΝΤ1 το 2003 το οποίο είχε μάλιστα κερδίσει.



Ο ευάξαπτος Κρητικός είχε δείξει ακόμα και μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι τον ακραίο χαρακτήρα του αφού είχε εμπλοκή σε κάποιους από τους πιο ιστορικούς καβγάδες με απειλές για φυσική βία που έχουμε δει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση.

«Ο αδερφός μου ήταν στο μαγαζί του. Εκείνος πήγε στο μαγαζί του, τον πυροβόλησε και εκείνον και το παιδί του, και αυτός έκανε ό,τι θα έκανε ο οποιοσδήποτε που θα ήθελε να αμυνθεί και να υπερασπιστεί το παιδί του. Υπήρξε παραπληροφόρηση και bullying από τα τοπικά ΜΜΕ, μας κατακρεούργησαν. Μόνο όταν αποφυλακίστηκα υπήρξε “φωνή” για την οικογένειά μου», είχε δηλώσει πριν λίγα χρόνια σε συνέντευξή του στην Ελεονώρα Μελέτη ο Στέφανος Κοκολογιάννης για την προσπάθειά του να αποδείξει πως δεν ήταν ένοχος ανθρωποκτονίας, μία κατηγορία που τον έστειλε για 1,5 χρόνο στη φυλακή.




ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.