Ads Top

«Τελειώνει παίκτες 26.8 εκατ. ευρώ από τον Ολυμπιακό ο Μίτσελ!»


Δεν καταλαβαίνει ούτε από ονόματα, ούτε από χρηματιστηριακή αξία ο Μίτσελ - Δείτε ποιοι είναι πλέον στη «μαύρη λίστα» και πόσα εκατομμύρια αξίζει ο καθένας..

Το ξεσκαρτάρισμα του Ισπανού τεχνικού και τα ποσά που προκαλούν έκπληξη. Συναγερμός για πανάκριβα αστέρια του Ολυμπιακού, που βλέπουν τα πράγματα να ζορίζουν με τον Μίτσελ στην τεχνική ηγεσία.




Μαύρη λίστα έχει φτιάξει στον Ολυμπιακό ο Μίτσελ κι ας μην βρισκεται αρκετό καιρό στην ομάδα. Αρχικά να πούμε ότι έτσι κι αλλιώς ο Ισπανός τεχνικός θέλει να δουλεύει με λιγότερους παίκτες στου Ρέντη, κάτι που έχει πει και δημόσια, κι αυτός είναι ο λόγος που έχει δημιουργήσει δύο διαφορετικά γκρουπ στου Ρέντη.

Το ένα αφορά τους παίκτες που βρίσκονται στο βασικό ροτέισον που έχει στο μυαλό του, και το άλλο αφορά παίκτες που δεν υπολογίζει. Τουλάχιστον για το επόμενο διάστημα. Για παράδειγμα ο Κώστας Φορτούνης μέχρι τώρα ήταν στο δεύτερο γκρουπ αλλά πλέον υπολογίζεται κανονικά.

Έχει ενδιαφέρον, όμως, να δούμε ποιος είναι ο παίκτης που πήγε στο δεύτερο γκρουπ, στη θέση του Φορτούνη, κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Ουί Τζο (αξία 7 εκατομμύρια ευρώ στο transfermarkt)! Ο Μίτσελ, άλλωστε, έχει διαθέσιμους τους Αραμπί, Μακαμπού και Αμπουμπακάρ, άρα κάποιος θα έπρεπε να μείνει απέξω. Κι όλα δείχνουν ότι θα είναι ο Ουί Τζο, που μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να δικαιολογήσει τον δανεισμό του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.



Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο παίκτης μπαίνει σε μαύρη λίστα, ακριβώς επειδή υπάρχει ολόκληρη Νότιγχαμ που βρίσκεται πίσω του και τον περιμένει το προσεχές καλοκαίρι. Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι δεν έχει θέση, τουλάχιστον άμεσα, για τον Ουί Τζο στα παιχνίδια του. Και το άμεσα, όταν σε λίγα ματς αρχίζει το Μουντιάλ και τα παιχνίδια θα αρχίσουν ξανά μετά τον Γενάρη, καταλαβαίνουν όλοι τι σημαίνει...

Προφανώς ο Ουί Τζο δεν είναι μόνος του στη μαύρη λίστα, καθώς ήδη έχετε διαβάσει στο sportdog για τον Ντε Λα Φουέντε (6 εκατομμύρια ευρώ) αλλά και τον Μπόουλερ (2 εκατομμύρια ευρώ). Ο Μίτσελ δεν τους βλέπει καθόλου...



Να συμπληρώσουμε, τώρα, κάποια ονοματάκια; Λαλά (3 εκατομμύρια ευρώ), που έχει πολύ υψηλό συμβόλαιο για να είναι εξαφανισμένος, Κούτρης (1 εκατομμύριο ευρώ), που δεν υπολογιζόταν και πριν, Ανδρούτσος (1,2 εκατομμύρια ευρώ). Σε πολύ-πολύ δύσκολη στο Λιμάνι βρίσκεται και ο Αγκιμπού Καμαρά (5 εκατομμύρια ευρώ), που δείχνει ότι όντως έπρεπε τον περασμένο Δεκέμβρη να γίνει προσπάθεια για να πωληθεί, ενώ και ο Λάιντνερ (1,2 εκατομμύρια ευρώ) δεν φαίνεται να έχει χώρο στο Λιμάνι. Για τον Κρίστινσον (400 χιλιάδες ευρώ) δεν χρειάζεται να γράψουμε καν. Και μόνο η έλευση του Πασχαλάκη, δείχνει πόσο τον υπολογίζουν στο Λιμάνι...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.