Ads Top

«Κόβονται» οι Παγιδευμένοι από τον ΑΝΤ1


Τι συμβαίνει με την πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 - Για ποιο λόγο σταματάει προσωρινά, τι συνέβη

Αρχικά, μετά από πολλές διαβουλεύσεις και συζητήσεις οι Ράδιο Αρβύλα αποφασίστηκε να κάνουν πρεμιέρα αύριο, Δευτέρα 17/10, για να κοπούν ωστόσο σε ένα μήνα και την αρχή του Παγκοσμίου κυπέλλου. 




Από την άλλη, ο Εκατομμυριούχος δε θα προβάλλεται από αύριο καθώς τη θέση του θα πάρουν οι Αρβύλα. Η επιστροφή του παιχνιδιού αναμένεται να γίνει μετά τον τελικό του Μουντιάλ.


ΑΝΤ1: Τι γίνεται με τους Παγιδευμένους



Το Μουντιάλ ωστόσο δε θα επηρεάσει μόνο τις παραπάνω εκπομπές αλλά φέρνει αλλαγές και στις σειρές μυθοπλασίας του καναλιού.

Οι Παγιδευμένοι σημειώνουν εξαιρετικά νούμερα μέχρι στιγμής στην τηλεθέαση δεδομένου και του ανταγωνισμού, ωστόσο αναγκαστικά… κόβονται!



Η σειρά αποχαιρετάει το κοινό στις 16 Νοεμβρίου με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο το οποίο θα αφήσει σε κρίσιμο σημείο την ιστορία και την αγωνία στα ύψη. 

Η επιστροφή τους δεν έχει οριστεί ακόμη. Οι σκέψεις είναι είτε για άμεση επιστροφή με το πέρας του Μουντιάλ είτε για προγραμματισμό από τη νέα χρονιά στην οποία θα έχει αλλάξει αρκετά και το πρόγραμμα όλων των καναλιών, με την ελπίδα για ανεβασμένα νούμερα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.