Ads Top

Υπόθεση Πάτρας - Γρηγόρης Λέων: Ο Λέων «δικάζει» με 10 λέξεις τον Αλέξη Κούγια - «Καλό είναι να καταλάβουν ότι...»


Ο Γρηγόρης Λέων δεν άφησε να περάσουν ασχολίαστες οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, τον δίκασε χωρίς καν να αναφέρει το όνομα του..

«Κοντόφθαλμες ιδιοτελείς επιδιώξεις...»




Ιδιαίτερα αιχμηρή ανάρτηση έκανε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων "φωτογραφίζοντας" τον Αλέξη Κούγια, μετά τη νέα λεκτική "επίθεση" που του έκανε ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

"Καλό είναι να καταλάβουμε ότι ούτε πολιτικές καριέρες ούτε καριέρες σε ΠΑΕ κτίζονται στα δικαστήρια. Στα δικαστήρια κτίζεται η εμπιστοσύνη των πολιτών στο κράτος δικαίου και αυτός πρέπει να είναι ο στόχος όλων μας και όχι κάποιες κοντόφθαλμες ιδιοτελείς επιδιώξεις" ανέφερε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας.



Ο Αλέξης Κούγιας σε συνέντευξη που έδωσε στον Σκάι Πάτρας 89,4 και στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Φλαμή τα ‘βαλε με τον Γρηγόρη Λέων και τους ιατροδικαστές Καρακούκη και Καλόγρηα, ενώ χαρακτήρισε «σενάριο» την δικογραφία που συνέταξε η Αστυνομία στην Αθήνα. 




Όπως είπε ο Αλέξης Κούγιας «παίρνω μία δικογραφία, την διαβάζω και βλέπω, και κρίνω τα στοιχεία. Εχω βάλει ανθρώπους να ομολογήσουν αν κρίνω ότι όντως είναι ένοχοι»!

ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.