Ads Top

«Κάποιοι πανηγυρίζουν για 0.2%..»: Σκληρή απάντηση Κατερίνας Καινούργιου σε Γιώργο Λιάγκα (vid)


Απίστευτο ξέσπασμα Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή - Γιατί του απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου, τι είπε για την ομάδα και την θεματολογία της

Σκληρή απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου, μέσα από την εκπομπή της




Η Κατερίνα Καινούργιου, απάντησε στον Γιώργο Λιάγκα και στην αναφορά του προς το πρόσωπο της μέσα από την εκπομπή της. Η οικοδέσποινα της «Super Κατερίνα» θεωρώντας ότι το ξέσπασμα του Λιάγκα αναφερόταν στην ίδια, αποφάσισε να απαντήσει εμμέσως πλην σαφώς κατά του παρουσιαστή του ΑΝΤ1.

«Τα αφήνω σε άλλους αυτά. Δόξα τω Θεώ πηγαίνουμε πολύ καλά και χειριζόμαστε καλά και θέματα τα οποία δεν είναι στο δικό μου το πεδίο. Εμένα μου αρέσει πάντα να στηρίζω την ομάδα μου και να λέω πόσο καλή είναι η ομάδα μου, η οποία με έχει βοηθήσει αυτές τις μέρες να σταθούμε αξιοπρεπώς», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε επίσης: «Κι αν κάποιοι θεωρούν το να περνάς σε αυτές τις δύσκολες μέρες με 0,2% τον άλλον και 0,1% και να πανηγυρίζεις εξαιτίας αυτών των τραγικών και θλιβερών γεγονότων, αυτούς τους ανθρώπους δεν θέλω ούτε να τους ακούω ούτε να τους βλέπω».

Δείτε στο βίντεο μετά το 02:37 λεπτό:





Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Παρασκευής βγήκε εκτός εαυτού. Αφορμή στάθηκε οι απόψεις ορισμένων που επικρίνουν τη θεματολογία της εκπομπής του, με αφορμή την υπόθεση με την 12χρονη στον Κολωνό.

«Δεν θα ζητήσω μετά από 30 χρόνια δημοσιογραφίας που έχω υπηρετήσει και το lifestyle και θα το ξανά υπηρετήσω αν χρειαστεί δεν είναι ντροπή, με αισθητική και άποψη ό,τι έχω κάνει στο lifestyle, δεν θα ζητήσω την άδεια από κανέναν να διαμορφώσουμε τη σκαλέτα της εκπομπής μου, της εκπομπής μας. Από κανέναν!

Δεν έχω σχολιάσει ποτέ 30 χρόνια καμία εκπομπή. Είμαι μέχρι εδώ! Δεν θα πάρω άδεια από κανέναν σας κύριοι συνάδελφοι, υποτιμητικά και ειρωνικά το λέω, δεν σας θεωρώ, από κανέναν σας για να κάνουμε τη σκαλέτα αυτής εδώ της εκπομπής. Διότι οφείλουμε μετά από 30 χρόνια και στα 53 μας να μη μας ενδιαφέρει τίποτα άλλο παρά να προσφέρουμε κι εμείς ένα λιθαράκι όσο μπορούμε στην ενημέρωση τη σωστή και να αφυπνίσουμε και κάποιες συνειδήσεις.

Καλό το lifestyle, μας δίνει λεφτά, κι εμένα -η ψυχαγωγία δίνει λεφτά όχι η ενημέρωση, αυτή είναι μια αλήθεια, δεν είπα ότι δεν θέλω να το κάνω- όμως, μετά από 30 χρόνια δουλειάς αν μπορούμε κάτι να προσφέρουμε για να χτυπήσουμε μια καμπάνα στην κοινωνία, δεν θα πάρω άδεια από κανέναν για το πώς θα κάνω τη σκαλέτα αυτής εδώ της εκπομπής. Άντε πια! Σας ακούω τόσα χρόνια να λέτε μαλ…ς! Θα αρχίσω να μιλάω κι εγώ πια», είπε έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας.

«Ζητώ συγγνώμη από τους τηλεθεατές αλλά κι εγώ είμαι άνθρωπος», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.



Λίγα λεπτά αργότερα και με αφορμή μία τηλεφωνική επικοινωνία με τη γειτόνισσα του 53χρονου, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε ξανά: «Τρελαίνομαι! Κύριοι, θέλετε να ξανασυστηθούμε σε αυτή τη μικρή τηλεοπτική αγορά; Δεν έχω βγάλει ποτέ στη ζωή μου ψεύτικη τηλεφωνική. Ποτέ! Μην με προκαλείτε. Έχω στοιχεία και ονόματα για το ποιες εκπομπές βγάζουν ψεύτικες τηλεφωνικές με συνεργάτες τους. Είναι ντροπή σας, να κουνάτε εσείς το δάχτυλό σας σε μένα. Μετά από 30 χρόνια. Σοβαρευτείτε και μαζευτείτε. Δεν θέλετε να ανοίξω το στόμα μου πραγματικά», κατέληξε.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.