Ads Top

Ηλίας Σπάθας - Παναγιώτης Βαρούχας: «Φάουλ το γκολ του Άρη πάνω στον Μπα!» (vid)


Και ο Ηλίας Σπάθας στο MEGA και ο Παναγιώτης Βαρούχας στην ΕΡΤ δικαιώνουν τις «φωνές» του Ολυμπιακού για φάουλ στο 2-1 του Άρη - Δείτε τι έχει συμβεί στη φάση..
"Υπάρχει φάουλ στο γκολ των Πειραιωτών, αλλά πρέπει να μετρήσει"! Οι φάσεις που… φωνάζουν οι Πειραιώτες μετά την ήττα στη Θεσσαλονίκη, τα σχόλια των δύο παλαίμαχων διαιτητών.




Ο Ολυμπιακός υπέστη ήττα-σοκ με ανατροπή σε τέσσερα λεπτά (2-1) από τον Άρη, έχοντας όμως και κάποια παράπονα από την διαιτησία, κυρίως για το δεύτερο γκολ των Κίτρινων όσο και για κάποια πέναλτι.

Πάντως υπήρξαν και… φωνές από τους γηπεδούχους, καθώς υπάρχει φάουλ στο 0-1 του Μασούρα.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας, αναλύοντας την φάση στην «Αθλητική Κυριακή» της ΕΡΤ τόνισε σχετικά: «Στο γκολ του Ολυμπιακού, είδαμε ότι υπήρχε ένα φάουλ σε παίκτη του Άρη και μετά η μπάλα μεταφέρθηκε στην αντίπαλη περιοχή και είχαμε το 0-1. Ο Μανωλάς ανέτρεψε τον Γκαρθία, όμως δεν έπρεπε να δώσει φάουλ ο διαιτητής γιατί υπάρχει οδηγία, ότι μόνο αν υπάρχει αμεσότητα -δηλαδή στα 20 δευτερόλεπτα ή μια μακρινή πάσα - σφυρίζεις για να ακυρωθεί η φάση. Εδώ είδαμε ότι η μπάλα άλλαξε τρία τέσσερα πόδια πριν καταλήξει στα δίχτυα».



Στη συνέχεια τόνισε ότι υπάρχει φάουλ στον Μπα στο 2-1 του Άρη, κάτι με το οποίο συμφώνησε και ο Ηλίας Σπάθας στο MEGA, ωστόσο οι δύο τους διαφώνησαν για ένα πέναλτι που ζητούν στο Λιμάνι για χέρι του Μπραντλέι Μαζικού εντός περιοχής. 

Ο Βαρούχας τόνισε πως η μπάλα χτύπησε πρώτα στο στήθος και μετά στο χέρι, άρα δεν υπάρχει παράβαση, ενώ ο Σπάθας ανέφερε ότι θα μπορούσε να δώσει την παράβαση ο ρέφερι!




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.