Ads Top

Οσμή σκανδάλου στο «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;»: Το Twitter «δικάζει» τον ΑΝΤ1 για την ερώτηση των 10.000 ευρώ - «Ντράπηκε και η ντροπή, στημένο...»


Χαμός από τον κόσμο στο Twitter - Δείτε τι συνέβη στο σημερινό επεισόδιο, γιατί όλοι κατηγορούν τον ΑΝΤ1 πως ήταν στημένο..

Προβληματίστηκαν στο Twitter με το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος»

Βροχή έπεσαν τα tweet που αμφισβητούσαν την σημερινή συμμετοχή στο «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;»




Βροχή έπεσαν τα tweet στο επεισόδιο της Πέμπτης (29/09) στο τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», με τους χρήστες να διαπιστώνουν μια κάποια ευκολία στις ερωτήσεις και να μιλούν για «στημένο» παιχνίδι.

15 ερωτήσεις, 3 βοήθειες, 2 μαξιλαράκια κι ένα μεγάλο έπαθλο 100.000 ευρώ! Καθημερινά στις 20:00, οι παίκτες μπορούν να διεκδικήσουν μέχρι και 100.000 ευρώ, αρκεί να δίνουν σωστές απαντήσεις, στο τηλεπαιχνίδι του ANT1, «Ποιος Θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;».



Εκείνο που προκάλεσε τις περισσότερες αντιδράσεις ήταν η ερώτηση που έτυχε στον παίκτη του τηλεπαιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» για τα 10.000 ευρώ. Αυτή τον καλούσε να ονοματίσει τον Έλληνα που απεικόνιζε το δεκαχίλιαρο, το χαρτονόμισμα των 10.000 δραχμών.

Προβληματίστηκαν στο Twitter με το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος»




ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.