Ads Top

Survivor Spoiler 9/9: Βόμβα! Πρωήν παίκτης Survivor στα γραφεία της Acun Media για το All Star


Τρέχουν οι εξελίξεις - Ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες του κοινού μια ανάσα από το «ναι» για το All Star

Οι συναντήσεις με παλιούς παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης δίνουν και παίρνουν, ωστόσο οι περισσότεροι ζητούν εξωφρενικά ποσά. Ποιον πρώην παίκτη πέτυχε έξω από τα γραφεία της Acun Medya, η κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα;




Ένα στόχο έχουν βάλει στο ΣΚΑΪ για το δεύτερο μισό της επόμενης τηλεοπτικής χρονιάς και αυτός λέγεται Survivor All Star. Στο τραπέζιο των διαπραγματεύσεων έχουν ειπωθεί πολλά «δυνατά» ονόματα, ωστόσο τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί, καθώς οι πρώτες κρούσεις έχουν γίνει στα ονόματα πού περισσότερο επιθυμεί η παραγωγή να ξαναστείλει στην Καραϊβική, όμως δεν συνάντησε ιδιαίτερα γόνιμο έδαφος, αφού οι περισσότεροι ζητούν εξωφρενικά ποσά.



Για να αυξήσει τον ανταγωνισμό και την αγωνία, ο Ατζούν έχει ήδη αποφασίσει να διπλασιάσει το τελικό έπαθλο, από 100 σε 200 χιλιάδες ευρώ, ενώ σκοπεύει να δώσει ένα ποσό και στον φιναλίστ. Για να γίνει, όμως, αυτό, θα πρέπει να γίνει μείωση στα υπόλοιπα χρηματικά ποσά, δηλαδή στον εβδομαδιαίο «μισθό» που θα παίρνουν οι παίκτες, και αυτό δεν άρεσε σε κανέναν.

Η κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα, «τσάκωσε» ένα από τα πρόσωπα που φημολογείται ότι θα βρεθεί στο ριάλιτι επιβίωσης έξω από τα γραφεία της Acun Medya.



Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης όταν ρωτήθηκε για το αν θα τον δούμε και πάλι στον Άγιο Δομίνικο, απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας μόνο πως επισκέφθηκε την εταιρεία παραγωγής για να δει παλιούς φίλους και συνεργάτες.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.