Ads Top

Survivor Spoiler 9/9: Μυθικό ποσό σε Ντάνο από Acun για Survivor All Star!


Δεν έχει ξαναδοθεί ποτέ σε κανέναν στην Ελλάδα τέτοιο ποσό - Δείτε τι αναφέρει δημοσίευμα.. 

Survivor All Star Spoiler 09/09 - Το Survivor All-Star παίρνει σάρκα και οστά, με την επικαιρότητα καθημερινά να παίρνει φωτιά...




Survivor All Star Spoiler 09/09 – Ο Ατζούν θέλει Ντάνο, αλλά…: Το φετινό Survivor ξεκίνησε πολύ δυνατά. Πιο δυνατά που μάλιστα ίσως να χαροποιεί και λίγο τους ιθύνοντες του ΣΚΑΙ. Αν αναλογιστεί κανείς ότι η φετινή χρονιά είναι μία χρονιά μέσα στη μυθοπλασία, τότε πάει καλά.

H τηλεθέαση με τις απανωτές ανατροπές δεν πέφτει, οπότε γιατί το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ συνεχίζει ακλόνητο. Έρχεται ακόμα μία εβδομάδα και σίγουρα οι ανατροπές αναμένεται να είναι αρκετές.

Δεδομένο μοιάζει πλέον ότι το ριάλιτι επιβίωσης αυτή τη φορά θα βγει στον αέρα, με την εκκίνηση του β’ μισού της τηλεοπτικής σεζόν. Το ερώτημα είναι όμως ένα: θα βρίσκεται στο Survivor All Star ο Ντάνος και αν ναι με τι ποσό;

Με το τέλος του Love Island, κάπου κοντά στα Χριστούγεννα, αναμένεται να ξεκινήσει η προβολή του Survivor All Star, το οποίο μετά από αρκετές αναβολές φαίνεται πως θα βγει στον αέρα από τον ΣΚΑΙ.



Αρκετά ονόματα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι στιγμής, με κάποια από αυτά να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με την παραγωγή. Μεταξύ τους οι Ηλιάς Μπόγδανος, Τριαντάφυλλος και Κωνσταντίνος Βασάλος. Βέβαια ο όρος που έχουν θέσει πολλοί παίκτες είναι να μην μπουν άλλα πρόσωπα, συνδεδεμένα μαζί τους, κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, κάτι που έχει συμβεί πολλές φορές σε παλαιότερους κύκλους.

Survivor All Star Spoiler 09/09: Μυθικό το ποσό που θα πάρει ο Ντάνος…

Η αλήθεια όμως είναι ότι όποιοι και να μπουν, το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφονται όλα είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Σύμφωνα με τον Γιώργο Σκρομπόλα, ο Ντάνος ήθελε πολύ να λάβει μέρος σε μια νέα σειρά όμως η συμφωνία χάλασε την τελευταία στιγμή, κάτι που έφερε εκ νέου τις συζητήσεις για το Survivor All Star στο προσκήνιο. Το οικονομικό κομμάτι όμως αποτελεί σημαντικό θέμα.



Ο Ντάνος ζητά για να λάβει μέρος στο Survivor All Star ένα ποσό που δεν έχει δοθεί ποτέ σε κανένα ριάλιτι. Είναι προφανώς εξαψήφιο. Σα να μην έφτανε αυτό για τον Ατζούν, ο Γιώργος Αγγελόπουλος θέλει το μεγαλύτερο μέρος αυτού να δοθεί προκαταβολικά. Όχι σε μεταγενέστερο χρόνο. Οι απαιτήσεις, λοιπόν, είναι πολύ υψηλές όμως η αλήθεια είναι ότι το Survivor δεν θα είναι πραγματικό all star εφόσον ο Ντάνος δεν πάρει μέρος!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.