Ads Top

Survivor - Τζέιμς Καφετζής: Βόμβα! Οι όροι του Τζέιμς για να πάει στο All Star - «Θέλω ότι πάρει ο...»


Λέτε από τις μηνύσεις να έχουμε στο τέλος μεγάλη συμφωνία; Η δήλωση του Τζέιμς Καφετζή για το All Star - Τι θέλει από τον Ατζούν για να πάει

Αφήνουν τα εξώδικα και δίνουν τα χέρια;




Μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor, και την συμμετοχή του σε πρόγραμμα άλλης παραγωγής, ήρθε η ρήξη στην σχέση τους. Ο λόγος για τον Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη και το Secret των Παραπολιτικών, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους όρους που θα έβαζε στον Ατζούν Ιλιτζαλί για να πάει στο Survivor All Star μετά την αγωγή που του είχε στείλει.

Η επική ατάκα του Τζέιμς Καφετζή

«Μου έχει κάνει μήνυση ο Ατζούν και ζητά 100.000 ευρώ επειδή πήγα στην Barking Well. Επειδή όμως ετοιμάζουν το Survivor All Star, αν αφαιρεθεί η μήνυση και τα βρούμε και τα χρήματα είναι καλά, θα πάω. Εγώ θέλω παραπάνω λεφτά από τον Τριαντάφυλλο. Για να πάω, θέλω ό,τι πάρει ο Ντάφυ συν 100 ευρώ παραπάνω (γέλια)».

O νεαρός επιχειρηματίας είναι δουλευταράς και όλο το καλοκαίρι βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Ρόδο, όπου εργάζεται από το πρωί έως το βράδυ στην οικογενειακή επιχείρηση. «Αυτή την περίοδο βρίσκομαι στην πατρίδα μου, τη Ρόδο, όπου έχουμε ναυτιλιακή εταιρεία με ημερόπλοια. Φέτος οι αφίξεις χτύπησαν «κόκκινο», έχει βουλιάξει το νησί και εγώ προσωπικά κοιμάμαι από τις 9 το βράδυ, γιατί είμαι πτώμα. Περιμένω τον Νοέμβριο πώς και πώς για να ξεκινήσω τα ταξιδάκια μου».



Δημόσια καταγγελία - Κατηγορεί την κτηνίατρο ότι σκότωσε τον σκύλο του
Μία σοκαριστική καταγγελία έκανε πριν λίγο καιρό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος κατηγόρησε ανοιχτά την κτηνίατρο ότι σκότωσε τον σκύλο του, δίνοντάς του λάθος δόση ηρεμιστικού.

Όπως εξήγησε, το σκυλί του είχε ένα πρόβλημα στο αυτί και έτσι επισκέφθηκε την κτηνίατρο για να το λύσουν. Ένα λάθος της ωστόσο στοίχισε τη ζωή του μικρού Φρανκ. Ο Τζέιμς Καφετζής, όπως ήταν αναμενόμενο, είναι βυθισμένος στο πένθος για την απώλεια του αγαπημένου του σκύλου, πένθος το οποίο βίωσε πριν από λίγο καιρό και η Ελισάβετ Μουτάφη.

«Ευχαριστώ πολύ την “γιατρό” που έδωσε λάθος δοσολογία ηρεμιστικού στον Φρανκ μου και τον σκότωσε, ενώ πήγε για μια ενόχληση στο αυτί», έγραψε αρχικά στην ανάρτηση που έκανε ο Τζέιμς Καφετζής.





Λίγο αργότερα, ανέβασε σε story: «Επειδή με ρωτάτε κτηνίατροι αν υπέγραψα, όχι δεν μου έδωσε το χαρτί που οφείλει να μας δώσει να υπογράψουμε πριν προχωρήσει σε νάρκωση ο Φρανκ μου! Παγκ που έχουν τόσα αναπνευστικά! Επειδή είχε ενόχληση στο αυτί».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.