Ads Top

«Δεν κρύβεται πλέον η κοιλίτσα»: Οι πρώτες φωτογραφίες εγκυμοσύνης της Σπυροπούλου (pics)


Είναι πλέον επιβεβαιωμένο - Σε ποιον μήνα βρίσκεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Όλο το καλοκαίρι ήταν θέμα συζήτησης το αν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου περιμένει παιδί με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, ενώ σχεδόν σε όλες τις φωτογραφίες που ανέβαζε η ίδια, οι followers της παρατηρούσαν κάθε λεπτομέρεια με σκοπό να καταλάβουν αν ισχύουν οι φήμες.

Πλέον, είναι επιβεβαιωμένο ότι η παρουσιάστρια είναι έγκυος, καθώς δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες της, την Τετάρτη 7/9, στο περιοδικό “HELLO!”, παρ’ όλο που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν είχε βγάλει άχνα για το συγκεκριμένο ζήτημα, ενώ παράλληλα προσπαθούσε να κρύψει την κοιλιά της.




Στις φωτογραφίες φαίνεται αρκετά φουσκωμένο το σώμα της, οπότε είναι ξεκάθαρο ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου περνάει την πιο ιδιαίτερη περίοδο της ζωής μίας γυναίκας που θέλει να κάνει παιδί.



Τον τελευταίο καιρό, δεν είναι τόσο ενεργή και “ανοιχτή” όσο ήταν προηγουμένως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο δε σημαίνει ότι έμενε κλεισμένη στο σπίτι της, αφού απαθανατίστηκε σε μία βόλτα της στο Κέντρο της Αθήνας.

Φοράει ένα απλό και κομψό, λαδί φόρεμα, κρατάει μία μικρή σωμόν τσάντα και μία μάσκα κατά της covid-19.

Σύμφωνα με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μάλλον δεν ήθελε να ανακοινώσει αυτό το χαρμόσυνο γεγονός, μέχρι να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις για την ασφαλή κύησή της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που έχει πολλούς κοινούς γνωστούς με την ξανθιά παρουσιάστρια, έκανε την αποκάλυψη λέγοντας ότι έκρυψε όσο μπορούσε την εγκυμοσύνη της.

Συγκεκριμένα είπε στην εκπομπή “Happy Day“:

“Είναι οι πρώτες φωτογραφίες της Κωνσταντίνας όπου διαγράφεται η κοιλίτσα της. Φαίνεται πως είναι έγκυος. Και έχει σημασία γιατί μέχρι στιγμής δεν το είχε παραδεχτεί. Φρόντιζε να το κρύβει.



Εγώ επειδή έχω έρθει σε επικοινωνία με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο άντρας που θα αποκτήσει παιδί είναι και αδελφός της κουμπάρας μου, που έχει βαφτίσει τον γιο μου και είμαστε πολύ κοντά, θέλω να σας πω ότι ήταν πολύ προσεκτική μέχρι να κάνει όλες τις εξετάσεις Β’ Επιπέδου.Και ακόμη δεν έχει ολοκληρώσει τον κύκλο των εξετάσεων.

Εγώ παίρνω το θάρρος και το λέω γιατί Κωνσταντίνα μου πια δεν κρύβεται η κοιλίτσα”.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.