Ads Top

Αδυνατισμένη, μαυρισμένη και λαμπερή: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA (vid)



Πιο λαμπερή από ποτέ η Ελένη Μενεγάκη - Οι πρώτες της δηλώσεις, τι επέλεξε να φορέσει στην πρεμιέρα της στο MEGA

Οι πρώτες της δηλώσεις




Το μεσημέρι της Δευτέρας (5/9) η εκπομπή «Ελένη» έκανε πρεμιέρα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA. Όπως ήταν λογικό η "Βασίλισσα της τηλεόρασης" περίμενε πως και πως να επιστρέψει και πάλι στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις αφού πρώτα φόρτισε για τα καλά τις μπαταρίες της στις καλοκαιρινές της διακοπές.

Φυσικά, η ίδια ήταν άκρως ανανεωμένη και μαυρισμένη αφού υποδέχτηκε επίσης με τον πιο γλυκό τρόπο την υπόλοιπη ομάδα που θα την πλαισιώνη για την υπόλοιπη σεζόν καθώς εντάχθηκε ένα καινούργιο πρόσωπο. Ο λόγος για την Νάνσυ Νικολαΐδου.

Μάλιστα, τα απροοπτα πριν την μεγάλη πρεμιέρα δεν έλειψαν καθώς στενός συνεργάτης της είχε ένα αναπάντεχο τρακάρισμα.

Οι πρώτες δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη στη πρεμιέρα της εκπομπής της



«Καλησπέρα σας, η ώρα του μεσημεριού, η δικιά μας ώρα. Η δικιά μας ήσυχη και αγαπημένη ώρα θα έλεγα. Σκεφτείτε με το που ήρθα εδώ, πρώτη φορά τόσο καθυστερημένα γιατί φέτος ξεκινήσαμε πάρα πολύ νωρίς, πιο νωρίς ποτέ δεν έχει τύχει, άρα δεν είχαμε και πολύ καιρό προετοιμασίας. Γύρω στις 22-23 Αυγούστου ξεκινήσαμε την εκπομπή και τις πρώτες συζητήσεις.

Κι ενώ πραγματικά το καλοκαίρι μου το ευχαριστιέμαι κι απολαμβάνω την κάθε μέρα στην ύπαιθρο, όμορφα και ήσυχα, δεν ξέρετε πόσο ανυπομονούσα να είμαι εδώ. Ξανά στη θέση μου, ξανά στην καθημερινότητά μας. Σε αυτή τη γλυκιά ρουτίνα που χρόνια ολόκληρα μας φέρνει κοντά».






ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.