Ads Top

Στο «Love Island» ο γιος της Μαρίας Μπακόδημου με ρόλο έκπληξη - Οι πρώτες φωτογραφίες


Οι πρώτες φωτογραφίες από την Τενερίφη - Τι ρόλο θα έχει ο γιος της Μαρίας Μπακόδημου

Σε ποιο πόστο θα τον δούμε;

Όλα έτοιμα για την πρεμιέρα του «Love Ιsland», που θα γίνει αύριο 29/9 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Και μπορεί να έχουμε ήδη γνωρίσει μέσα από τα σποτ του καναλιού τους 10 παίκτες, ωστόσο υπάρχουν και άλλα πόστα, όπως αυτό που θα αναλάβει ο γιος της Μαρίας Μπακοδήμου, Νικήτας Αργυρόπουλος που βρίσκεται ήδη στην Τενερίφη και τον είδαμε να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.




Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πάντως που θα δούμε στο ρόλο της παρουσιάστριας δηλώνει πανέτοιμη, παρά τις αναποδιές που κλήθηκαν να ξεπεράσουν και προκλήθηκε η αναβολή της πρεμιέρας. Στον αέρα είναι και το τρέιλερ του παιχνιδιού, που αναμένεται να ''ανάψει'' τις συζητήσεις λόγω του τολμηρού του περιεχομένου.

Σε αυτό το πόστο θα δούμε τον γιο της Μπακοδήμου, Νικήτα, στο Love Island

Όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της πριν από λίγο καιρό η γνωστή παρουσιάστρια, ο γιος της Νικήτας Αργυρόπουλος πήρε πτυχίο από την σχολή του στην Ολλανδία πάνω στα Media και βρήκε δουλειά στην ομάδα παραγωγής της εκπομπής.

Μάλιστα αν δει κανείς το instagram του βρίσκεται ήδη ένα μήνα στην Τενερίφη και προετοιμάζεται πυρετωδώς για να δούμε ένα καλό αποτέλεσμα στις οθόνες μας.






ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.