Ads Top

«Κουβαλάει» τιμωρία ο Μαρσέλο από La Liga στην Super League!


Πόσες αγωνιστικές είχε τιμωρηθεί στην Ισπανία - Τι ισχύει με την τιμωρία του στην Ελλάδα και την Super League
Μπορεί να μην υπολογιζόταν ούτως ή άλλως για την αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά ο Μαρσέλο θα εκτίσει και ποινή μίας αγωνιστικής στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.




Ήταν δεδομένο ότι ο Κάρλος Κορμπεράν δεν υπολόγιζε τον Μαρσέλο για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής κόντρα στον Βόλο στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά σε κάθε περίπτωση ο Βραζιλιάνος δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί στο εν λόγω ματς.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η Super League, ο 34χρονος αριστερός φουλ μπακ είναι τιμωρημένος και θα πρέπει να την εκτίσει την ποινή στο ελληνικό πρωτάθλημα.



Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο νέος αστέρας του Ολυμπιακού που «θορύβησε» όλη την Ευρώπη με τη «βόμβα» του Μαρσέλο, «κουβαλάει» μια τιμωρία από την περασμένη σεζόν που αγωνιζόταν με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μαρσέλο είχε αποβληθεί στις 20 του Ιανουαρίου, στο ματς του Κυπέλλου απέναντι στην Έλτσε. Ο Βραζιλιάνος ωστόσο τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές, καθώς η ισπανική ομοσπονδία έκρινε ότι τα σχόλια που έκανε μετά τη λήξη του αγώνα ήταν αρκετά προκλητικά, ώστε να αυξήσουν την ποινή.

Στην Ισπανία ωστόσο οι ποινές εκτίονται μόνο στις διοργανώσεις που αφορούν οι τιμωρίες. Ο Μαρσέλο δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Μπιλμπάο στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου, ωστόσο δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την ποινή του καθώς η Ρεάλ αποκλείστηκε από τους Βάσκους σε διπλά παιχνίδια και έτσι ο Βραζιλιάνος «κουβάλησε» στην Ελλάδα τη μια αγωνιστική που του έμεινε.

Βάσει αυτού, ο Μαρσέλο δεν υπολογίζεται εκ προοιμίου και για το εκτός έδρας ματς με τον Άρη, που και πάλι θα ήταν εξαιρετικά δύσκολη η συμμετοχή του.

Νταμπό (Άρης), Βινίσιους (Λεβαδειακός), Λάρσον (ΟΦΗ) και Ελ Καντουρί (ΠΑΟΚ) είναι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.