Ads Top

Μεταγραφή έκπληξη μέσω Νότιγχαμ ετοιμάζει ο Ολυμπιακός;


Ποιον παίκτη αγόρασε με 4.5 εκατ. ευρώ η Νότιγχαμ και είναι πιθανό να καταλήξει στον Ολυμπιακό - Τι αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος




Η Νότιγχαμ Φόρεστ συμφώνησε στα 4,5 εκατ. ευρώ για τον Τζος Μπόουλερ της Μπλάκπουλ, με τον Κώστα Νικολακόπουλο να επιβεβαιώνει όσα γράφουν στην Αγγλία ότι ο παίκτης μπορεί να καταλήξει στον Ολυμπιακό!

Τζος Μπόουλερ… ζεστά για Ολυμπιακό!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως η Νότιγχαμ Φόρεστ συμφώνησε στα 4,5 εκατ. ευρώ για τη μεταγραφή του 23χρονου δεξιού εξτρέμ από την Μπλάκπουλ και ήδη από χθες (31/08) ο αγγλικός Τύπος αναφέρει ότι αν η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη κλείσει τον Άγγλο, κατά πάσα πιθανότητα θα τον δώσει δανεικό στους «ερυθρόλευκους»! Όπως τόνισε, λοιπόν, ο ρεπόρτερ των πρωταθλητών Ελλάδας, κάτι τέτοιο επιβεβαιώνεται, ότι υπάρχει, δηλαδή, θέμα Μπόουλερ!



Σημείωσε, ωστόσο, πως πρέπει να έχουμε στα υπόψη μας ότι ο Ολυμπιακός, ουσιαστικά, έχει συμφωνήσει και με τη Φούλαμ και με τον Ιβάν Καβαλέιρο για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, επίσης με τη φόρμουλα του δανεισμού.

Αυτό επιβεβαιώνεται και από το ρεπορτάζ των Λονδρέζων. Σε κάθε περίπτωση, ως το βράδυ θα έχουμε οριστικές εξελίξεις και φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει έναν από τους δύο παίκτες.

Ακούστε το ρεπορτάζ από τον Κώστα Νικολακόπουλο:




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.