Ads Top

Βόμβα: Κίνδυνος αναβολής στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ!


«Στον αέρα» βρίσκεται το Παναθηναϊκος-ΑΕΚ, γιατί κινδυνεύει να αναβληθεί το ντέρμπι

Καταιγιστικές οι εξελίξεις μετά την απόφαση της ΚΕΔ να ορίσει Έλληνα διαιτητή στη Λεωφόρο κι αν δεν βρεθεί άμεσα ξένος ρέφερι, το ντέρμπι της Κυριακής θα αναβληθεί!




Πέρα από την οργή που προκάλεσε στους Πράσινους ο ορισμός, έντονη αντίδραση υπήρξε και από τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Μάκη Γκαγκάτση, αλλά και Τάκη Μπαλτάκο, με τον πρώτο μάλιστα να ζητάει ακόμα και τη τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής διακόπηκε, όπως αναφέραμε νωρίτερα, ώστε να επικοινωνήσει ο πρόεδρος της ΕΠΟ με τον Στέφεν Μπένετ και να του ζητήσει τον ορισμό ξένου διαιτητή στο ντέρμπι. Ωστόσο εκείνη την ώρα ο Άγγλος αρχιδιαιτητής βρισκόταν σε σεμινάριο διαιτητών, μάλιστα ήταν και στο "βήμα" και μιλούσε, οπότε δεν ήταν δυνατή η άμεση επικοινωνία τους. 



Εκείνο ωστόσο που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πλέον, είναι ότι το κυριακάτικο ντέρμπι δεν πρόκειται να διεξαχθεί με Έλληνα διαιτητή. Αυτή είναι ουσιαστικά η απόφαση που πήρε η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας, κρίνοντας άκυρο τον ορισμό που έγινε. 

Τι σημαίνει αυτό; Πως είτε θα καταφέρει ο Μπένετ, αφού συμφωνήσει για την αλλαγή του ορισμού, θα πρέπει να βρει τις επόμενες ώρες έναν ξένο ρέφερι που θα προλάβει να έρθει και να σφυρίξει στη Λεωφόρο, είτε ο αγώνας θα αναβληθεί! 



Δεν αποκλείεται να μετατεθεί για την επόμενη μέρα από τη στιγμή που οι δύο ομάδες δεν έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, ενδεχομένως όμως να διεξαχθεί και σε κάποια μεταγενέστερη ημερομηνία. Όλα αυτή τη στιγμή μοιάζουν ανοιχτά...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.