Ads Top

Ολυμπιακός: Ο «ψημένος» Μίτσελ και η αναζήτηση για υπέρβαση και δυνατό όνομα


Όλα τα δεδομένα - Ποιοι προπονητές είναι στη λίστα του Ολυμπιακού, γιατί έχει χάσει λίγο έδαφος η περίπτωση του Λοράν Μπλαν - Θέλει να κάνει την υπέρβαση με προπονητή ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός θέλει να καταλήξει στη short list του για τον επόμενο προπονητή το συντομότερο δυνατόν για να τον κλείσει μέσα στην εβδομάδα. Τι δεδομένα υπάρχουν.




Ο Ολυμπιακός είναι σε μία διαδικασία διαρκών επαφών για να βρει τον τρίτο κατά σειρά προπονητή του μετά τις αποχωρήσεις των Πέδρο Μαρτίνς και Κάρλος Κορεμπεράν. Η βασική στόχευση παραμένει η Ιβηρική, ωστόσο το... σκανάρισμα και οι συζητήσεις έχουν επεκταθεί και εκτός αυτής (όπως με τον Λοράν Μπλαν).

Από το βράδυ της Κυριακής έχουν διαρρεύσει ένα... σωρό ονόματα - εκ των οποίων τα περισσότερα δεν έχουν επιβεβαιωθεί - σε σημείο που να μην βγαίνει τόσο απλά και εύκολα άκρη. Από τον Μίτσελ, τον Καμπιάσο, τον Μπενίτεθ μέχρι τον Μπλαν, τον Σετιέν και τον Μαρθελίνο ή και τον Πάολο Σόουζα.



Από αυτά τα ονόματα επί τάπητος αλλά όχι ως Νο1 προτεραιότητα έχει τεθεί το όνομα του Μίτσελ. Ο Ισπανός είναι θετικός στο να γυρίσει στον Ολυμπιακό όμως μόνο δεδομένο δεν είναι πως οι Πειραιώτες τον έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους. Ο δε Λοράν Μπλαν - όπως έχετε διαβάσει ήδη - έχει ζητήσει ένα ιδιαίτερα μεγάλο συμβόλαιο. Δύο δυνατές περιπτώσεις από την Ισπανία είναι ο 63χρονος Κίκε Σετιέν αλλά και ο 57χρονος Μαρθελίνο. Δεν είναι τόσο απλές περιπτώσεις ενώ από την πλευρά του Μαρθελίνο προκύπτει πως δεν έχει καμία επίσημη κρούση από τον Ολυμπιακό.



Πιθανότατα το αργότερο μέχρι την Τρίτη θα υπάρχει καλύτερη εικόνα ως προς το που οδεύει ο Ολυμπιακός για το θέμα αυτό. Μην ξεχνάμε πως πριν κλείσει ο Κορμπεράν οι Πειραιώτες είχαν προσεγγίσει προπονητές όπως οι Μπιέλσα και Μπίλιτς που δεν ήταν όμως θετικοί στο ενδεχόμενο να εργαστούν στην Ελλάδα. Η διάθεση πάντως του Ολυμπιακού είναι να κάνει την υπέρβαση από πλευράς ονόματος. Να φέρει ένα δυνατό προπονητικό όνομα και μία ισχυρή προσωπικότητα για τον πάγκο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.