Ads Top

«Η σκέψη Μίτσελ για αλλαγή συστήματος στον Ολυμπιακό!»


Τι αναφέρει δημοσίευμα - Πώς σκέφτεται να χωρέσει στην 11αδα και Μπακαμπού και Ελ Αραμπί - Ποιοι έχουν προβάδισμα για βασικοί

Ο Μπακαμπού υπολογίζεται ακόμα και για βασικός φορ από τον Ισπανό προπονητή που τον δοκίμασε μαζί με τον Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό.




Ο Μίτσελ είναι ένας προπονητής που προφανώς το θέλει και το ζητά το επιθετικό αλλά και γενικά πιο θεαματικό ποδόσφαιρο. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο δείχνει εξαρχής και κάποιες προτιμήσεις αλλά και τάσεις στον Ολυμπιακό στην επιστροφή του στον πάγκο των Πρωταθλητών.

Για παράδειγμα ο Μπακαμπού. Ο έμπειρος φορ είναι ένας παίκτης με τον οποίο μίλησε προσωπικά από την πρώτη προπόνηση. Τον ξέρει από τη Γαλλία και τον υπολογίζει για τα καλά.



Μάλιστα ο Μίτσελ έκανε και δοκιμή με 4-4-2. Ένα σχήμα με δύο επιθετικούς, με Αραμπί και Μπακαμπού (οι οποίοι έβαλαν από 2 γκολ στο εσωτερικό δίτερμα με τον Ολυμπιακό Β'). 

Ο διεθνής Κονγκολέζος στράικερ μάλιστα έβαλε και το πρώτο του ανεπίσημο γκολ στο εσωτερικό δίτερμα του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό Β' για να σκοράρει μετά και άλλο τέρμα. 



Δεν αποκλείεται δε με την έλευση του Μπακαμπού ο άλλοτε φορ της Μαρσέιγ να βρεθεί πιο ψηλά στην αγωνιστική ιεραρχία μαζί με Αραμπί και να μείνει κάπως πίσω ο Ουί Τζο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.