Ads Top

Γιοβάνοβιτς: «Δεν κάναμε το παιχνίδι που μπορούσαμε, σημασία έχει η νίκη»


Τα λάθη του Παναθηναϊκού στον αγώνα και τι δεν του άρεσε από την εμφάνιση των παικτών του κόντρα στον Λεβαδειακό!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε στα λάθη που έκανε ο Παναθηναϊκός, παρά τη νίκη επί του Λεβαδειακού.




Στη χαλάρωση που έδειξε η ομάδα του σε ορισμένα στοιχεία του παιχνιδιού στάθηκε στις δηλώσεις του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, παρά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Λεβαδειακού στη Λεωφόρο.

«Έχω πει και το πιστεύω, ότι κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, ιδιαίτερα όταν είσαι σε ρόλο φαβορί και εξαρτώνται όλα από σένα. Προηγηθήκαμε, ξεκινήσαμε ιδανικά με γκολ πολύ νωρίς, αλλά δεν καταφέραμε να έχουμε ροή στο παιχνίδι, να είμαστε επιβλητικοί στο γήπεδο με την μπάλα στα πόδια», ανέφερε αρχικά στην Cosmote TV και πρόσθεσε:

«Ο Λεβαδειακός ήταν πιο φρέσκος από εμάς στην πίεση και με την μπάλα στα πόδια. Ήμασταν σε ένα παιχνίδι που ήταν στα όρια. Δεν μας δημιούργησαν ιδιαίτερους κινδύνους, αλλά ούτε εμείς δημιουργήσαμε κάτι περισσότερο. Σε αυτό το μοτίβο πήγαν και τα δύο ημίχρονα».



Όσο για τη σημασία που έχει το θετικό σερί που έχει κάνει το «τριφύλλι», ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ, τόνισε: «Ήταν σημαντικό ότι κερδίσαμε τα τρία πρώτα παιχνίδια. Ειδικά σήμερα ήταν σημαντικό ματς γιατί προερχόμαστε από δύο νίκες. Κάποιος θα περίμενε ότι θα ήταν ευκολότερο απέναντι στον Λεβαδειακό, που μόλις ανέβηκε στην κατηγορία, αλλά απέδειξε ότι αν δεν είμαστε σε καλή απόδοση και οι άλλοι είναι, τα πράγματα είναι δύσκολα. Το θετικό είναι ότι κερδίσαμε, φυσικά. Οι παίκτες προσπάθησαν. Δεν έκαναν το παιχνίδι που θα μπορούσαν, αλλά σημασία έχει η νίκη στο σημερινό παιχνίδι».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.