Ads Top

«Νέα μεταγραφική υπέρβαση μετά τον Μπιέλ ετοιμάζει ο Ολυμπιακός!»


Τι αναφέρει δημοσίευμα - Τρεις εξαιρετικές περιπτώσεις προσπαθούν να κλείσουν στον Ολυμπιακό - Τι «παίζει» με Έλληνα άσο

Τρεις εξαιρετικές περιπτώσεις προσπαθούν να κλείσουν στο Λιμάνι! Οι Πειραιώτες... τρέχουν να προλάβουν την προθεσμία για να δηλώσουν την ευρωπαϊκή λίστα και θέλουν να ολοκληρώσουν άμεσα τρεις ακόμα πολύ δυνατές μεταγραφές. Διαβάστε στο Sportdog.gr σε ποιες θέσεις και ποιοι εξετάζονται!




Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μετρούν αντίστροφα για να ολοκληρώσουν μερικές σημαντικές μεταγραφές για το ρόστερ και τις μάχες που θα δώσει η ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Προτεραιότητα αποτελεί και η μεταγραφή ενός ακραίου μπακ. Μάλιστα, αρέσει αρκετά ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, που έμεινε ελεύθερος από τη Μονακό. Ο έμπειρος άσος εμφανίζεται να βρίσκεται μία ανάσα από τη μεταγραφή του στη Νότιγχαμ Φόρεστ και αρκετός κόσμος αναρωτιέται αν θα είναι μεταγραφή τύπου... Χουάνγκ Ουί – Τζο!

Από εκεί και πέρα η ομάδα αναζητάει και ένα εξτρέμ. Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες ο Ολυμπιακός συζήτησε με τη Ναϊμέγκεν για τον 21χρονο Ολλανδό Ελαγίς Ταβσάν, ωστόσο ο παίκτης αποφάσισε να παραμείνει στην ομάδα, ενώ οι Πειραιώτες έχουν χτυπήσει την πόρτα της Νάπολι για τον 25χρονο Αλγερινό με γαλλικό διαβατήριο, Αντάμ Ουνάς, τον οποίο θέλει και η Σαμπντόρια. 



Οι Ερυθρόλευκοι είναι σε επαφές με ακόμη δύο παίκτες για τα άκρα, για τους οποίους λέγεται πως είναι πιο δύσκολες περιπτώσεις και η απόκτηση ενός εξ αυτών μπορεί να είναι μεγάλο... μπαμ!

Επιπλέον, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση και για ακόμα έναν επιθετικό, καθώς ο Αχμέντ Χασάν θα αποχωρήσει και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι φανερό πως φέτος θα έχει δυσκολίες. Στους πρωταθλητές Ελλάδας λοιπόν, δεν περνά αδιάφορος ένας Έλληνας άσος, που αγωνίζεται στο ολλανδικό πρωτάθλημα. Ο λόγος για τον Τάσο Δουβίκα, που ετοιμάζεται για τη δεύτερη σεζόν του με τη φανέλα της Ουτρέχτης.

Από την περίοδο που αγωνιζόταν στον Βόλο το όνομα του Δουβίκα είχε συνδεθεί με όλους τους "μεγάλους" του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά ο νεαρός επιθετικός επέλεξε να πάρει τον δρόμο για το εξωτερικό αντί να παραμείνει στη Super League.



Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι πρότινος η πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν ήταν θετική στην προοπτική του Ολυμπιακού, μιας και οι Ερυθρόλευκοι εμφανίζονταν γεμάτοι στην επιθετική γραμμή, συνεπώς δεν θα υπήρχε χώρος για τον Δουβίκα. Τώρα όμως και παρά την απόκτηση του Χουάνγκ, η εικόνα του Ελ Αραμπί και η αποχώρηση του Χασάν, αλλάζει τα δεδομένα!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.