Ads Top

«Βόμβα» από Γαλλία: Η Παρί Σεν Ζερμέν πρότεινε Κέιλορ Νάβας στον Ολυμπιακό!


Βόμβα και στη θέση του τερματοφύλακα ετοιμάζει ο Ολυμπιακός - Τι ισχύει για Κέιλορ Νάβας, τι γράφουν στη Γαλλία!
Στο τραπέζι του Ολυμπιακού η προοπτική απόκτησης και τερματοφύλακα, με τις πληροφορίες από τη Γαλλία να αναφέρουν ότι προτάθηκε ο Κέιλορ Νάβας!




Η τελευταία ημέρα των μεταγραφών αναμένεται να είναι τρελή για τον Ολυμπιακό. Σήμερα αναμένονται τουλάχιστον δύο ανακοινώσεις από τους Ερυθρόλευκους.

Ο Χάμες Ροντρίγκες βρίσκεται στην Ελλάδα, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και έως το απόγευμα αναμένεται να έχει ανακοινωθεί και επίσημα ο μονοετής δανεισμός του. Ο Σεντρίκ Μπακαμπού φτάνει στην Ελλάδα και υπογράφει 2ετές ή 3ετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές. Ενώ εκτός των άλλων, υπάρχει πιθανότητα και για απόκτηση τερματοφύλακα. Με ένα όνομα-βόμβα να έρχεται στο προσκήνιο: Τον Κέιλορ Νάβας.



Ο Ολυμπιακός δεν επιβεβαιώνει το παραμικρό σε ό,τι έχει να κάνει με τη θέση κάτω από τα δοκάρια του, παρά το γεγονός ότι εδώ και καιρό υπάρχουν σενάρια και έντονη ονοματολογία. Και με… ελληνικό περιεχόμενο.

Ωστόσο, από τη Γαλλία προέκυψε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν προσπαθεί να βρει τρόπο να αποχωρήσει από το ρόστερ της ο Κέιλορ Νάβας. Και έβαλε το όνομα του σπουδαίου Κοσταρικανού γκολκίπερ στο τραπέζι του Ολυμπιακού.

Η πρόταση της Παρί είναι δεδομένη, καθώς η διοίκηση πρωταθλητών Γαλλίας αναζητά λύση στο θέμα του 35χρονου πορτιέρε. Ο Νάβας δεν αποδέχεται την απόφαση του Γκαλτιέ να είναι δεύτερος τερματοφύλακας πίσω από τον Ντοναρούμα και εδώ και καιρό υπάρχει πολεμικό κλίμα μεταξύ συλλόγου και παίκτη. Το οποίο έχει ακόμη πιο έντονο από τη στιγμή που χάλασε η μεταγραφή του στη Νάπολι, πριν από δύο εβδομάδες.



Ο Κέιλορ Νάβας αμείβεται με 15.000.000 ευρώ μικτά ετησίως από την Παρί Σεν Ζερμέν και έχει συμβόλαιο έως το 2024. Όπως γίνεται αντιληπτό, ο μόνος τρόπος για να καταστεί εφικτό να πραγματοποιηθεί μια τέτοια κίνηση, θα μπορούσε να συμβεί μόνο με τη γαλλική ομάδα να καλύπτει το συμβόλαιο του Κοσταρικανού στο μεγαλύτερο μέρος του. Κάτι που φαίνεται ότι οι Παριζιάνοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν, εάν βρεθεί ομάδα στην οποία ο Νάβας θα δεχθεί να πάει.

Γίνεται κατανοητό ότι μια τέτοια μεταγραφή θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα γενικώς στον Ολυμπιακό. Με την παρέα της Ρεάλ Μαδρίτης (Μαρσέλο, Χάμες Ροντρίγκες) να μεγαλώνει. Καθώς ο Κέιλορ Νάβας όχι μόνο αγωνίστηκε στους Μερένχες (162 αγώνες), αλλά αποτέλεσε έναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές τους στην κατάκτηση τριών σερί Champions League (2015-2018), ενώ συνολικά στην καριέρα του έχει κατακτήσει 24 τίτλους!

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι τις μεταγραφές του Κέιλορ Νάβας έχει φροντίσει κατά καιρούς ο Ζόρζε Μέντες. Και ίσως δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι συνεργάτης του κορυφαίου Πορτογάλου ατζέντη βρίσκεται στην Ελλάδα αυτές τις ημέρες για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Χάμας Ροντρίγκες.

Για να πραγματοποιηθεί η μετακίνηση του Κέιλορ Νάβας θα πρέπει να γίνουν όλα γρήγορα και σήμερα. Αλλά μένει να φανεί εάν είναι εφικτό να γίνει. Εάν ο Ολυμπιακός θα κινηθεί. Και φυσικά εάν προλαβαίνουν, διότι απόψε οι μεταγραφές τελειώνουν. Σε λίγες ώρες, λοιπόν θα γνωρίζουμε τι μέλλει γενέσθαι.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.