Ads Top

Μεγάλη ανατροπή με Χάμες: Το συμβόλαιο του Χάμες Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό!


Μεγάλη ανατροπή! Ως ελεύθερος έρχεται στον Ολυμπιακός ο Χάμες Ροντρίγκες, δείτε τι συμβόλαιο υπέγραψε τελικά

Ως ελεύθερος για 1+1 χρόνια υπέγραψε ο Χάμες Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό, όπως μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, τονίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε αναμονή για Νάβας.




Συμβόλαιο διάρκειας για 1+1 χρόνια υπέγραψε τελικά στον Ολυμπιακό ο Χάμες Ροντρίγκες όπως μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, σε μια ανατροπή των τελευταίων ωρών, καθώς οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για συμφωνία με την Αλ Ραγιάν για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή.

Από εκεί και πέρα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Ολυμπιακός προσπαθεί να αποκτήσει και τον Κέιλορ Νάβας από την Παρί Σεν Ζερμέν, εξηγώντας πως ναι μεν ο Κοσταρικανός γκολκίπερ έχει ένα πάρα πολύ υψηλό συμβόλαιο, αλλά σε αυτή την περίπτωση οι Παριζιάνοι μπορούν να πληρώσουν το μεγαλύτερο μέρος αυτού για να ολοκληρωθεί η συμφωνία. 



Σε αυτή την υπόθεση είναι πολύ σημαντικό να ξεκαθαριστούν οι προθέσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα, ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε σε όλα τα τελευταία νέα των «ερυθρόλευκων» για τις μεταγραφές, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερη βιασύνη γι τους Κασάμι, Ομάρ αφού είναι ελεύθεροι, αν και ο Ελβετός αναμένεται να υπογράψει άμεσα.

Ακούστε όσα είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος:




ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.