Ads Top

Ο διαιτητής του Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ!


Δείτε ποιον όρισε η UEFA για τον αγώνα του Ολυμπιακού!

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των αναμετρήσεων του Europa League με τον Σλοβένο, Ματέι Γιουγκ, να ορίζεται στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Φράιμπουργκ (15/09, 19.45).




Το βράδυ της Πέμπτης (15/09, 19.45, Cosmotesports 2) ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την Φράιμπουργκ για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Η UEFA ανακοίνωσε τους διαιτητές των αναμετρήσεων με τον Σλοβένο, Ματέι Γιουγκ να ορίζεται στον αγώνα. Ο 41χρονος διαιτητής ανήκει στην πρώτη κατηγορία και πρόκειται αν μη τι άλλο για έμπειρη σφυρίχτρα.



Ο Γιουγκ είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό αφού έχει σφυρίξει δύο ματς ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και τρεις αγώνες των ελληνικών ομάδων σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Συγκεκριμένα σφύριξε το ΑΕΚ - Ολυμπιακός τη σεζόν 2019-2020 το οποίο ολοκληρώθηκε δίχως σκορ, όπως και το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός των περσινών playoffs.

Σε ό,τι αφορά τις διεθνείς διοργανώσεις ο πρώτος αγώνας στον οποίο σφύριξε ελληνική ομάδα ήταν το 2013 στο Ολυμπιακός - Λεβάντε 0-1. Ακολούθησαν δύο αναμετρήσεις της ΑΕΚ απέναντι στην Μπαγερν και την Ντιναμό Κιέβου.



Στην πρώτη η ΑΕΚ έχασε με 2-0, ενώ το ματς στην Ουκρανία έληξε ισόπαλο 0-0.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.