Ads Top

«Αστοχία» εκατομμυρίων Μαρτίνς στον Ολυμπιακό!


Ποιον επιθετικό «έδιωξε» από τον Ολυμπιακό και πλέον διαπρέπει στο εξωτερικό

"Δεν είναι... Ελ Αραμπί ή Χουάνγκ, όμως έπρεπε να μείνει στο ρόστερ"! Ο Πορτογάλος προπονητής είχε... κερδίσει μέσω των επιτυχιών του στο Λιμάνι, να έχει λόγο και ρόλο στις μεταγραφές και τα τελευταία δύο χρόνια, αποφάσιζε για το ποιοι παίκτες θα έρχονται και ποιοι θα φεύγουν. Υπήρχαν κινήσεις που "βγήκαν", αλλά και μεγάλα λάθη...




Μπορεί ο Πέδρο Μαρτίνς να είχε... προσυπογράψει αρκετές επιτυχίες του Ολυμπιακού, ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός σίγουρα είχε και αρκετές... αστοχίες!

Μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος προπονητής στο μεταγραφικό κομμάτι έφερε τους εξής παίκτες: Tον Λοβέρα (4,2 εκ. Ευρώ), τον Ονιεκούρου (4 εκ. ευρώ) και τον Πέπε (πάνω από 3 εκ. ευρώ).

Μια ακόμη... άστοχη επιλογή ήταν ο τρόπος που διαχειρίστηκε τον Ούγκο Κάιπερς. Τον προπονούσε μια ολόκληρη σεζόν και στο τέλος της εισηγήθηκε την παραχώρηση του και ήρθε και τον πήρε με 700 χιλ. ευρώ η Μαλίν!

Ο Βέλγος φορ πέρυσι  έβαλε 13 γκολ και έδωσε 10 ασίστ σε 36 παιχνίδια και το καλοκαίρι πήγε και τον αγόρασε η Γκεντ με 4 εκ. Ευρώ! Και στο ξεκίνημα του φετινού βελγικού πρωταθλήματος έχει σε 10 παιχνίδια τέσσερα γκολ και μία ασίστ. Κοινώς, ο Μαρτίνς φόρτωσε τρεις παίκτες... 15 εκατ. ευρώ που δεν προσέφεραν και έδωσε για... ψίχουλα τον Κάιπερς. Κινήσεις που κόστισαν ανεπανόρθωτα στον Ολυμπιακό.

"Έτσι βγήκε στον αφρό ο Κάιπερς - Μπορεί μεγαλύτερη μεταγραφή"

Πολύ καλή σεζόν πραγματοποιεί ο Ούγκο Κάιπερς φέτος με τη φανέλα της Γάνδης και, ήδη, υπάρχουν φωνές στο Λιμάνι που χρεώνουν στον Πέδρο Μαρτίνς το γεγονός ότι δεν αξιοποιήθηκε σωστά.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Στέφανο Γιωτάκη, δημοσιογράφο που παρακολουθεί το βελγικό ποδόσφαιρο, για να διερευνήσουμε την υπόθεση του Βέγου άσου…

Στέφανε, ο Κάιπερς φέτος έχει ήδη στο βελγικό πρωτάθλημα 4 γκολ και 1 ασίστ σε 10 παιχνίδια. Ποια είναι η άποψη που έχεις σχηματίσει για εκείνον;



"Ο Κάιπερς ξεκίνησε θετικά την σεζόν, που δεν κυλά πάντως θετικά για την Γάνδη. Τον απέκτησαν για να πλαισιώσει τον "πολύ" Τισουντάλι (21 γκολ πέρυσι) στην γραμμή κρούσης καθώς ο τεχνικός Βανχαζαεμπρουκ επιλέγει πολλάκις σχηματισμό με δύο φορ. Ο σοβαρός τραυματισμός του Τυνήσιου (χάνει μάλλον την σεζον) τον... έβγαλε στον αφρό καθώς ξεχωρίζει πλεον στην επίθεση και αποτελεί πλέον και τον εκτελεστή των πέναλτι. Αγωνίζεται σε ομάδα που δεν... κρύβεται, παίζει ποδόσφαιρο και είναι έτσι ο εκφραστής των επιθετικών ενεργειών και θα γράψει ακόμα καλύτερα νούμερα".

Η Γάνδη έδωσε 4 εκατ ευρώ για να τον αποκτήσει - Πόσο θεωρείς ότι μπορεί να τον πουλήσει.

"Η Γάνδη και οι βελγικές ομάδες παραδοσιακά πουλάνε ακριβά (πχ Γιαρεμτσουκ - Μπενφίκα) και έτσι ο Κάιπερς μπορεί να πάρει μεγαλύτερη μεταγραφή, αν και απο τον Τισουντάλι περιμένουν να γεμίσει τα ταμεία. Δεν με πείθει να πω την αλήθεια, στερείται ταχύτητας αλλά και δύναμης για να κάνει την διαφορά σε ομάδα με μεγαλύτερους στόχους".

"Έπρεπε να πάρει ευκαιρίες στον Ολυμπιακό - Δεν είναι Αραμπί ή Χουάνγκ - Να βρεθούν τα λάθη του Μαρτίνς"

Πίσω από Αραμπί και Χουάνγκ δεν θα μπορούσε να βρει χώρο στον Ολυμπιακό ο παίκτης που διαπρέπει φέτος στο Βέλγιο;

"Ορθώς έπρεπε να πάρει περισσότερες ευκαιρίες από τον Ολυμπιακό, χωρίς βέβαια να αξίζει κάτι περισσότερο από μια θέση στο ροτέισον. Δεν πλησιάζει την αποτελεσματικότητα του Ελ Αραμπί, δεν πρεσάρει όπως ο Κορεάτης.



Στον Ολυμπιακό έχει ανοίξει η κουβέντα αν έπρεπε να είχε συνεχίσει ή όχι στον Ολυμπιακό, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς είχε αξιολογήσει ότι δεν έχει θέση στο Λιμάνι. Κάτι που χρεώνεται στα αρνητικά του Πορτογάλου.

"Η συζήτηση είναι περισσότερο στο να βρεθούν τα λάθη του Μαρτίνς και λιγότερο για την αξία του ποδοσφαιριστή που είναι ένα κλασικό φορ των Κάτω Χωρών με καλές τοποθεσίες, που βγάζει ενέργεια, δύναμη και αποτελεσματικότητα αλλά σε μέτρια επίπεδα ενώ δεν έχει βέβαια δοκιμαστεί σε ομάδες υψηλότερων στόχων". 
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.