Ads Top

Το συμβόλαιο Πασχαλάκη στον Ολυμπιακό!


Παίκτης του Ολυμπιακού ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης - Για πόσα χρόνια υπογράφει - Πόσα χρήματα θα λάβει
Οριστική και δεδομένη η συμφωνία για διετή συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Αυτά είναι τα χρήματα που θα λάβει.




Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης πρέπει να θεωρείται παίκτης του Ολυμπιακού. Η ανακοίνωση δεν θα αργήσει να βγει με κάθε επισημότητα. Ολυμπιακός και Πασχαλάκης θα συνεχίσουν μαζί για τα επόμενα δύο χρόνια. Αρκετά συμφέρον το μεταξύ τους deal και στο οικονομικό κομμάτι.

Είναι φανερό πως ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη από έναν ακόμα τερματοφύλακα. Μετά τον τραυματισμό του Βατσλίκ οι εξελίξεις ήταν άμεσες καθώς ο Ολυμπιακός είχε μείνει μόνο με τους Κρίστινσον και Τζολάκη. Δεν είναι απλό να πάρει την φανέλα βασικού σπίτι του ο Κωνσταντίνος Τζολάκης στην παρούσα φάση. 



Ο 33χρονος Έλληνας γκολκίπερ είναι αυτή τη στιγμή με την Εθνική ομάδα και μετά το πέρας των υποχρεώσεων (ίσως και νωρίτερα) θα επισημοποιηθεί η συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Το συμβόλαιο θα είναι διάρκειας δύο ετών και για κάθε χρόνο ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα αμείβεται 300.000 ευρώ.



Deal αρκετά καλό για αμφότερες τις πλευρές. Διότι, ο μεν παίκτης μπορεί να μη βρήκε τα χρήματα που έψαχνε στο εξωτερικό αλλά μένει στην Ελλάδα και υπογράφει στον πρωταθλητή Ολυμπιακό και η δε ομάδα επειδή παίρνει έναν έμπειρο γκολκίπερ, σε καλή ηλικία για τερματοφύλακα, Έλληνα, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες με συνολικό κόστος 600.000 για τα δύο χρόνια.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.