Ads Top

Μπιελ: «Για αυτό ήρθα, να σκοράρω και να δίνω ασίστ»


Ο Πεπ Μπιελ βρήκε δίχτυα στο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό και έβαλε ψηλά τον πήχη των προσωπικών και μη στόχων του.

Με τους καλύτερους των οιωνών ξεκίνησε ο Πεπ Μπιελ τη θητεία του στον Ολυμπιακό, καθώς ο 26χρονος σκόραρε και έδωσε ασίστ στο 2-1 των «ερυθρολεύκων» κόντρα στον Ιωνικό. 




«Είμαι ευτυχισμένος, ήταν μία ωραία αρχή και είχα ανυπομονησία για να βρεθώ μπροστά στον κόσμο μας και να παίξω σε αυτό το γήπεδο», σχολίασε αρχικά στην Cosmote TV. Και μετά του μεταφέρθηκε πως ο κόσμος φώναξε το όνομά του. 

«Τον ευχαριστώ και νιώθω ότι είναι ένα ωραίο προνόμιο για εμένα». Για τις πρώτες του εντυπώσεις από το club σχολίασε πως «είναι θετικές. Όλη η υποδοχή ήταν εξαιρετική από τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό τιμ και απ’ όλους στον Ολυμπιακό».



Για τους στόχους του και αν θα «γράψει» ξανά διψήφιο αριθμό σε γκολ και ασίστ είπε ότι «νομίζω ότι για αυτό ήρθα εδώ. Είμαι επιθετικός, θέλω να δημιουργώ ευκαιρίες, να μοιράζω ασίστ και να πετυχαίνω γκολ. Στόχος μου είναι να το επαναλάβω κι εδώ».

Κλείνοντας έκανε και ένα σχόλιο για τον Μαρσέλο, με τον οποίο θα γίνει συμπαίκτης στο λιμάνι. «Είναι ένα πολύ μεγάλο προνόμιο για εμάς. Δεν έχω να πω πολλά για τον Μαρσέλο. Όλοι ξέρουμε για το τι πρόκειται. Ανυπομονούμε να έρθει και να μας βοηθήσει».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.