Ads Top

«Όλα ανοιχτά για Βρσάλικο στον Ολυμπιακό!»


Τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.. Ο προβληματισμός που υπάρχει και τα ερωτηματικά για τη συνέχεια...

Για τον έμπειρο μπακ του Ολυμπιακού τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί σε αυτή τη φάση ενώ ο προβληματισμός για εκείνον καλά κρατεί.




Σίμε Βρσάλικο. Ο Κροάτης δεξιός μπακ που όταν αποκτήθηκε ήταν όντως μία μεταγραφική... βόμβα (και προφανώς αυτό δεν αλλάζει τη δυναμική της μεταγραφής αυτής). Ένας παίκτης που προερχόταν από την Ατλέτικο Μαδρίτης και με σπουδαία καριέρα πίσω του.

Η πορεία του έως τώρα στον Ολυμπιακό όμως έχει επιφέρει κυρίως προβληματισμό. Τόσο για τους τραυματισμούς που έχει βγάλει και το επίπεδο ετοιμότητάς του όσο και για την εικόνα του στο γήπεδο. Δεν είναι μόνο ότι έχει γίνει αλλαγή στα περισσότερα ματς που έχει παίξει (90λεπτο «έβγαλε» μόνο στην εντός έδρας ήττα από τη Μακάμπι Χάιφα με 4-0). Είναι γενικώς το αγωνιστικό του πρόσωπο που δεν ανταποκρίνεται στην ποιότητα και την εμπειρία του.



Μία λύση θα ήταν να μετατοπιστεί στη θέση του στόπερ αλλά και αυτό δεν είναι βέβαιο πως μπορεί να γίνει. Ο Κροάτης δεξιός μπακ είχε πάρει ως γνωστόν άδεια για να μεταβεί στην πατρίδα του όπου και τιμήθηκε για την προσφορά του καθώς σταμάτησε από την Εθνική ομάδα της χώρας του. Έτσι, στο δίτερμα του Σαββάτου, ο Μίτσελ είχε κυρίως τον Άβιλα ως δεξιό μπακ ενώ εκεί είχε δοκιμάσει και τον Ρέτσο, που τραυματίστηκε.

Η βράβευση του Βρσάλικο στην Κροατία ήταν σίγουρα μία μεγάλη τιμή, ο ίδιος συγκινήθηκε και έκλαψε. Πάνω σε αυτό θα πρέπει να υπενθυμιστεί και η εξής παράμετρος: όταν ο Βρσάλικο είχε πιάσει Λιμάνι ένα βασικό του κίνητρο ήταν να παραμείνει στα βασικά πλάνα της Εθνικής Κροατίας. Τελικώς όμως εκείνος επέλεξε να αποχωρήσει, δείχνοντας πως θα αφοσιωθεί μόνο στα συλλογικά του ποδοσφαιρικά καθήκοντα.

Συν τοις άλλοις ο Ολυμπιακός τον περίμενε για περίπου δύο μήνες να επανέλθει μετά τον τραυματισμό του στα τέλη Ιουλίου και ενώ μιλάμε για τον ακριβότερο δεξιό μπακ του ελληνικού πρωταθλήματος. Συμπερασματικά σε αυτή τη φάση δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα σχετικά με τον έμπειρο και άλλοτε διεθνή μπακ και ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι από τη μεριά του Ολυμπιακού δεν έχει επικοινωνηθεί ή διαρρεύσει κάτι σχετικά με τον παίκτη.



Ουδείς μπορεί να προβλέψει τι θα συνέβαινε εάν ερχόταν μία πρόταση από μία ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ή από ομάδα που μπορεί να κάνει ακόμα μεταγραφές αυτήν την περίοδο. Η εκκίνηση του Κροάτη είναι απροσδόκητα προβληματική για τον Ολυμπιακό, όμως ακόμα δεν έχουμε φτάσει ούτε στα μισά του πρώτου γύρου. Θα έχει ενδιαφέρον αν ο 31χρονος αμυντικός καταφέρει να αναστρέψει την εικόνα του ή αν θα συνεχίσει σε ρηχά νερά...

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.