Ads Top

Μεταγραφή από Άρη «έκλεισε» ο Ολυμπιακός!


Αγωνίστηκε ήδη με τον Ολυμπιακό Β' - Δείτε ποιον Έλληνα παίκτη που είχε ξεχωρίσει στον Άρη «έκλεισε» ο Ολυμπιακός!

Οι Θεσσαλονικείς παραχώρησαν στους Ερυθρολεύκους έναν ποδοσφαιριστή που είχε κερδίσει την εκτίμηση του πρώην τεχνικού της ομάδας, Χερμάν Μπούργος.




Μετά τον Πέτρο Μπαγκαλιάνη (γεννηθείς το 2001, ύψος 1,84 cm), ο Ολυμπιακός απέκτησε από τον Άρη έναν ακόμα νεαρό κεντρικό αμυντικό, και συγκεκριμένα τον 19χρονο Κώστα Χρυσόπουλο!

Ο Χρυσόπουλος που συμμετείχε στην προετοιμασία της Αυστρίας είχε πολύ καλή απόδοση στους φιλικούς αγώνες που αγωνίστηκε και η εισήγηση του Μπούργος ήταν να γίνει επαγγελματίας. Μάλιστα ο Αργεντίνος προπονητής είχε χαρακτηρίσει τον Χρυσόπουλο, ως ένα «σπάνιο ταλέντο που θα φθάσει ψηλά ποδοσφαιρικά». 



Η διοίκηση του Αρη δεν είχε κάνει επαγγελματία τον παίκτη, γιατί βρισκόταν σε συζητήσεις με τον «Ποσειδώνα Καλαμαριάς», ο οποίος δικαιούται τροφεία. Όταν όμως συμφωνήθηκε η παραχώρηση τού παίκτη στον Ολυμπιακό, ο Χρυσόπουλος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και δόθηκε στους «ερυθρόλευκους» με τους οποίους μάλιστα αγωνίστηκε σε φιλικό που έδωσε με την Παναχαϊκή η ομάδα της Κ23!




Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.