Ads Top

Κορμπεράν: «Δεν αξίζει να μιλάμε για προβλήματα, αλλά για λύσεις»


Ο Κάρλος Κορμπεράν επισήμανε πως αυτό που προέχει για τον Ολυμπιακό είναι να συνέλθει άμεσα, παίρνοντας τη νίκη κόντρα στον Άρη.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Άρη (18/9, 20:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης για την 5η αγωνιστική της Super League και ο Κάρλος Κορμπεράν μίλησε στη NOVA για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και για την προσπάθεια ανάκαμψης της ομάδας του.




Ο Ισπανός προπονητής αναφέρθηκε στις λύσεις που πρέπει να βρουν οι Πειραιώτες, αλλά και στη συνάντησή του με τον Άλαν Πάρντιου.

Όσα είπε ο Κορμπεράν:

«Πάντα είναι όμορφο να παίζεις σε μεγάλα ντέρμπι. Είναι πολύ σημαντικά παιχνίδια για εμάς. Η προετοιμασία πηγαίνει πολύ καλά και είμαστε συνειδητοποιημένοι απόλυτα. Προετοιμαζόμαστε με τον ίδιο τρόπο και τον ίδιον στόχο που είναι οι τρεις βαθμοί.



Υπάρχει η λεπτομέρεια του αγγλικού παρελθόντος που με ενώνει με τον Άλαν Πάρντιου. Εκείνος βέβαια συνέχισε την καριέρα του εκτός Αγγλίας και σε διαφορετικό περιβάλλον. Οι εμπειρίες του είναι εμπλουτισμένες και από άλλα ποδοσφαιρικά μέρη. Το περιεχόμενο της συνάντησης μας δεν θα είναι μόνο «αγγλικό».

Δεν αξίζει να μιλάμε για προβλήματα, αλλά για λύσεις. Αυτό κάνουμε. Προέχει να συνέλθουμε από την προσπάθεια της Πέμπτης. Θα εκτιμηθεί ποιοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ώστε να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι με τον Άρη».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.