Ads Top

Σκέψεις Κορμπεράν για Χάμες Ροντρίγκες με Άρη!


Ντεμπούτο με Άρη για τον Χάμες Ροντρίγκες; Καθόλου απίθανο... Δείτε τι σκέφτεται ο Κάρλος Κορμπεράν..

Ο Κάρλος Κορμπεράν είδε για πρώτη φορά τον Χάμες Ροντρίγκες στο Ρέντη, τον είδε υγιή και σήμερα αποφασίζει εάν θα τον πάρει στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Αρη!




Ο Ολυμπιακός έχει έναν ακόμη σούπερ σταρ στο ρόστερ του. Εναν ποδοσφαιριστή που ήρθε στην Ελλάδα για να παίξει ξανά το ποδόσφαιρο για τον οποίο έγινε γνωστός σε ολόκληρο τον κόσμο. Ενα ποδόσφαιρο που ταιριάζει στους πρωταθλητές Ελλάδος, στη μενταλιτέ, στην ιδιοσυγκρασία τους. Το ποδόσφαιρο που μπορεί να παίξει ο Χάμες Ροντρίγκες, είναι το ποδόσφαιρο που αγαπάει να υπηρετεί ο Ολυμπιακός

Το ερώτημα είναι εάν ο Κολομβιανός επιτελικός μέσος είναι έτοιμος να μπει και να παίξει. Να προσφέρει άμεσα στους Ερυθρόλευκους. Η απάντηση, μπορεί να δοθεί ακόμη και σήμερα. Καθώς ο Κόρλος Κορμπεράν δεν έκρυψε τις σκέψεις του για άμεση ενεργοποίηση του 31χρονου βιρτουόζου ποδοσφαιριστή του.

Με την πρώτη του παρουσία στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο Ισπανός τεχνικός εμφανίζεται διατεθειμένος να πάρει τον Χάμες στην αποστολή του αγώνα με τον Αρη. Με μία προπόνηση. Υπερβολή; Μπορεί. Αλλά εάν κρίνει ότι είναι καλά, για να προσφέρει κάποια ποιοτικά λεπτά ή ακόμη και για να μπει πιο γρήγορα στο κλίμα της ομάδας, δεν αποκλείεται να κάνει πράξη τη σκέψη του.



Η προπόνηση της Παρασκευής έγινε χωρίς τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ, καθώς ο Κορμπεράν αρχικά τους έδειξε βίντεο από την αναμέτρηση και εν συνεχεία έκαναν αποθεραπεία. Κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το τι έχει στο μυαλό του.

Το μόνο που υπάρχει είναι η σκέψη του να τον έχει στο Κλεάνθης Βικελίδης. Να τον έχει διαθέσιμο στον πάγκο. Εστω και με μιάμιση προπόνηση.



Η λογική λέει ότι αυτό δεν θα συμβεί. Και πως ο Χάμες θα κάνει το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό μετά τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων. Από την άλλη, επειδή έχει κληθεί να αγωνιστεί στους φιλικούς αγώνες της εθνικής Κολομβίας με Γουατεμάλα και Μεξικό, και θεωρείται ότι δεδομένα θα πάρει χρόνο, υπάρχει η άποψη ότι ίσως θα πρέπει αυτό να συμβεί σε πρώτη φάση με τη φανέλα του Ολυμπιακού.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.