Ads Top

«Εκκαθάριση» στον Ολυμπιακό: Ο Μίτσελ «τελειώνει» 9 παίκτες από τον Ολυμπιακό!


Ποιοι αναμένεται να ακολουθήσουν τον Μανωλά στην έξοδο από τον Ολυμπιακό - Τα πρώτα ονόματα που «κινδυνεύουν» να αποτελέσουν παρελθόν..

Εννιά ποδοσφαιριστές πρέπει να αποχωρήσουν τις προσεχείς ημέρες από τον Ολυμπιακό, με τον Μίτσελ να λαμβάνει τις σχετικές αποφάσεις σε συνεργασία με τη διοίκηση.




Φάκελος «εκκαθάριση». Ο Ολυμπιακός, πέρα από πολλές μεταγραφές που πραγματοποίησε το φετινό καλοκαίρι έχει αρκετούς παίκτες που δεν έχουν αποχωρήσει για άλλες ομάδες ή δεν έχουν λυθεί τα συμβόλαιά τους, και πλέον το ρόστερ αριθμεί 37 ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τους Βατσλίκ, Τζολάκη, Κρίνστινσον, Παπαδούδη, Βρσάλικο, Άβιλα, Λαλά, Ανδρούτσο, Γιάννη Μασούρα, Ρέαμπτσιουκ, Μαρσέλο, Λάιντνερ, Κούτρη, Σισέ, Μπα, Μανωλά, Παπασταθόπουλο, Ρέτσο, Εμβιλά, Σαμασέκου, Κούντε, Μπουχαλάκη, Αγκιμπού Καμαρά, Χουάνγ, Χάμες, Μπιέλ, Φορτούνη, Βαλμπουενά, Γιώργο Μασούρα, Μπόουλερ, Ντε Λα Φουέντε, Ροντρίγκες, Βρουσάι, Ελ Αραμπί, Ουί-Τζο, Μπακαμπού και Αμπού Καμαρά.

Μία από τις πρώτες ερωτήσεις στον Μίτσελ, κατά τη διάρκεια της χθεσινής παρουσίασής του και της συνέντευξης Τύπου στο γήπεδο Καραϊσκάκη, αφορούσε το συγκεκριμένο γεγονός.



«Είναι ένα πρόβλημα να προπονείς τόσους πολλούς ποδοσφαιριστές, για τον προπονητή αλλά και την ομάδα. Γι’ αυτό έχω ζητήσει να μην έχουμε περισσότερους από 24 ποδοσφαιριστές, εκτός από τους τερματοφύλακες. Αυτό έχει φανεί σωστό σε όλους, γιατί θα δώσει την ευκαιρία και σε παίκτες να συμμετέχουν. Ξέρω πως δεν είναι εύκολο αυτό που έχω ζητήσει, αλλά ξέρω πως θα γίνει», υπογράμμισε ο Ισπανός προπονητής.

Μία σημαντική παράμετρος στην όλη διαδικασία είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν δηλωθεί στη λίστα για το Europa League και οι όποιες (περιορισμένες) αλλαγές μπορούν να γίνουν το νέο έτος, εφόσον η ομάδα συνεχίσει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (Europa ή Conference).

Ο Μίτσελ, λοιπόν, θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις σε συνεννόηση με τη διοίκηση, ώστε να μπορέσει να γίνει ευκολότερη η δουλειά του στου Ρέντη. 



Κάποιοι παίκτες φαίνεται πως έχουν το προβάδισμα για… έξοδο αυτή τη στιγμή. 

Πρόκειται για τους Κεϊτά και Κούτρη, ο Βρουσάι δεν έχει επιστρέψει και ο Αμπού Καμαρά είναι με την εθνική του και δεν έχει καταφέρει να πείσει με την μέχρι τώρα παρουσία του.

Από εκεί και πέρα, θα υπάρξει και συνεργασία και με την β’ ομάδα του συλλόγου, όπου είναι ο Αριέλ Ιμπαγάσα μήπως κάποιοι παίξουν εκεί για ένα διάστημα μέχρι τον Γενάρη ή για να μπορέσουν να πάρουν τα «πάνω» τους για να κερδίσουν μία ευκαιρία από τον Ισπανό προπονητή.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.