Ads Top

Ρένος Χαραλαμπίδης: Ο Χαραλαμπίδης «τελειώνει» μέσα σε 2 λεπτά Λιγνάδη και Φιλιππίδη - «Πώς είναι δυνατόν να...»


Μέσα σε 2 λεπτά ο αγαπημένος Ρένος Χαραλαμπίδης είπε όλα όσα σκέφτεται όλη η Ελλάδα για τις υποθέσεις Λιγνάδη και Φιλιππίδη..

Παρέμβαση από τον γνωστό ηθοποιό για όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες στα δικαστήρια και τα όσα έχουν ειπωθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές.



Στις υποθέσεις του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη αναφέρθηκε ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Ο ηθοποιός έκανε δηλώσεις στην κάμερα του «Πρωινού» και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τους δύο συναδέλφους του τονίζοντας πως ποτέ πριν δεν είχαν ακουστεί τόσο ακραίες περιπτώσεις, όσο αυτές οι δύο, στον χώρο του θεάματος.

«Πώς είναι δυνατόν να…»

«Ποτέ στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου δεν έχουμε αντιμετωπίσει τέτοιες περιπτώσεις. Προσωπικά, δεν έχω συνεργαστεί με κανέναν τους, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις, ας αφήσουμε το τιμόνι στη δικαιοσύνη», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε ότι τον προβληματίζει πάρα πολύ το αποτέλεσμα και στις δύο περιπτώσεις. 



«Η υπόθεση αυτή έδωσε μια αίσθηση πλήρους αντίφασης. Πώς είναι δυνατόν να φυλακίζεται κάποιος ως ύποπτος και να αποφυλακίζεται ως ένοχος;», αναρωτήθηκε.

Θυμίζουμε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης, τον Ιούλιο, καταδικάσθηκε πρωτοδίκως σε 12 χρόνια κάθειρξης για δύο πράξεις βιασμού, από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών.

Σε σχετικά ερώτηση για όσα γίνονται στο δικαστήριο με τον Σπύρο Μπιμπίλα στη δίκη Φιλιππίδη, πρόσθεσε: «Ο Σπύρος το κάνει με την καρδιά του. Είναι παρορμητικός και όταν δεν ακολουθείται το πρωτόκολλο είναι επικίνδυνο. Όλα μπερδεύονται τρομερά. Σε μία δίκη με βαριές κατηγορίες, είναι επικίνδυνο να μην ακολουθείται το πρωτόκολλο. Όλη αυτή η ιστορία που βγήκαν με το φαγητό, το λαχείο κλπ. είναι αποτέλεσμα όταν δεν ακολουθείται το πρωτόκολλο. Η έλλειψη κανόνων δημιουργεί προβλήματα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Θυμίζουμε ότι προ ημερών υπήρξε μεγάλη ένταση στη δίκη Φιλιππίδη κατά τη διάρκεια εξέτασης του Σπύρου Μπιμπίλα από τη συνήγορο του Πέτρου Φιλιππίδη, Κική Πακιρτζίδου. 

Συγκεκριμένα η κυρία Πακιρτζίδου αμφισβήτησε την αξιοπιστία του και την αμεροληψία του ως προς το πρόσωπό του Πέτρου Φιλιππίδη, προσκομίζοντας στο δικαστήριο δημοσίευμα στο οποίο, όπως είπε, αναφέρεται πως ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε δηλώσει ότι ορθώς ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στη φυλακή. Αυτό προκάλεσε την έκρηξη του μάρτυρα, ο οποίος απευθυνόμενος στη συνήγορο είπε: «θέλετε να δείτε την αξιοπιστία μου»;

Ευθύς έβγαλε από την τσέπη του λαχεία και ανέφερε πως τoν περασμένο Οκτώβριο η συνήγορος τον είχε καλέσει σε συνάντηση στη Θεσσαλονίκη και του έκανε το τραπέζι. «Μου παρήγγειλε φαγητά και γλυκά και στο τέλος μου αγόρασε και δύο λαχεία ενώ εγώ δεν ήθελα», είπε ο κύριος Μπιμπίλας.

Από τη πλευρά της η η κυρία Πακιρτζίδου ανέφερε ότι κάλεσε το μάρτυρα σε συνάντηση προκειμένου να του επισημάνει ότι παραβιάζεται το τεκμήριο αθωότητας του Πέτρου Φιλιππίδη και ότι αυτό δεν είναι σωστό. Τότε ο κ. Μπιμπίλας τής πέταξε τα λαχεία που του είχε αγοράσει άρχισε να αποχωρεί από την αίθουσα.






ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.