Ads Top

Τίποτα δεν έγινε σωστά: Στο έκτακτο δελτίο του ΑΝΤ1 για τη Βασίλισσα Ελισάβετ πήγαν όλα λάθος (vid)


Πρωτοφανή λάθη από τον ΑΝΤ1.. Ότι μπορούσε να πάει λάθος πήγε.. Δείτε το VIDEO με όσα έγιναν..

Ο νόμος του Μέρφι λέει πως αν είναι κάτι να πάει στραβά, θα πάει ό,τι και να κάνεις. Και ενός κακού, μύρια έπονται. 




Ε, στο έκτακτο δελτίο ειδήσεων που έβγαλε το βράδυ της Πέμπτης ο ΑΝΤ1 για να μεταδώσει τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ, άνοιξε ο ασκός του Αιόλου και όλη η φασούλα πήγε θεόστραβα.

Το παράξενο είναι ότι αυτό συνέβη με τον έμπειρο Νικόλα Βαφειάδη να κάνει την παρουσίαση. Πρώτα, δεν έπαιζε το σήμα αρχής. Μετά, πήγαν να προβάλουν ένα βίντεο που έδειχνε ότι είχε κολλήσει ο player στο Youtube γιατί δεν είχε wifi. Μετά, ακούγεται να χτυπάει ένα κινητό. Έπειτα, το βίντεο καθυστερεί να παίξει και ο Βαφειάδης μένει για 3-4 άβολα δευτερόλεπτα παγωμένος.

Το βίντεο δεν ξεκινάει γιατί δεν έχει πατηθεί το play. Πατιέται το play, ένα γραφικό δεν εμφανίζεται, το βίντεο φαίνεται να είναι από παλιό αφιέρωμα και πίσω από τον τίτλο του θανάτου, υπάρχει άλλος τίτλος και εκεί που λες ότι εντάξει, δεν υπάρχει κάτι άλλο, ξεχνάνε ανοιχτά τα μικρόφωνα και γίνεται διάλογος πάνω από την αφήγηση.



Θέλετε κι άλλο; Γιατί αν θέλετε, στον ΑΝΤ1 το έχουν! Από τον διάλογο φαίνεται πως ο Βαφειάδης έχει ξεχάσει να πει κάποιες πληροφορίες, όταν τελειώνει το βίντεο δεν τον ενημερώνουν πως πρέπει να μιλήσει και όταν του δίνουν το σήμα, ακούγεται ένα άλλο βίντεο γιατί κάποιος δεν διέκοψε την αυτόματη αναπαραγωγή.

Μα δεν τελειώσαμε, δε γίνεται σας λέμε, δεν τελειώσαμε, γιατί ένα τέτοιο βίντεο δε θα μπορούσε να κλείσει κανονικά. Έπρεπε μέχρι τελευταία στιγμή να πάει στραβά για να μη μείνει ανολοκλήρωτος ο κύκλος. Έτσι, έπεσαν οι τίτλοι τέλους και ο τίτλος για τον θάνατο της Βασίλισσας παρέμεινε εκεί, παγωμένος όπως ο Νικόλας Βαφειάδης.

Ε, με τόσα που έγιναν, αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα η φράση για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση που λέει ο δημοσιογράφος στο κλείσιμο του έκτακτου δελτίου. Και ήταν, όντως, έκτακτο!





ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.