Ads Top

«Κλείνει» επιθετικό μέσω...Νότιγχαμ ο Ολυμπιακός! (vids)


Πώς θα γίνει η μεταγραφή - Η «καραμπόλα» ανάμεσα σε Νότιγχαμ-Ολυμπιακό και Μπορντό - Ποιον επιθετικό «κλείνει» ο Ολυμπιακός
Οι Αγγλοι αποκαλύπτουν συμφωνία της Νότιγχαμ Φόρεστ με την Μπορντό για τον Κορεάτη Ουί-Ζο Χουάνγκ και παραχώρησή του στον Ολυμπιακό.




Η αποχώρηση του Τικίνιο Σοάρες προκάλεσε την ανάγκη για απόκτηση ενός σέντερ φορ από τον Ολυμπιακό και σύμφωνα με δημοσίευμα στην Αγγλία, οι Ερυθρόλευκοι σύντομα θα εντάξουν στο δυναμικό τους έναν ακόμη Χουάνγκ. Τον Ουί-Ζο Χουάνγκ!

Οπως αποκαλύπτει η αγγλική ιστοσελίδα «footballinsider247», η Νότιγχαμ Φόρεστ έφτασε σε συμφωνία με την Μπορντό, για να αποκτήσει τα δικαιώματα του 29χρονου διεθνούς Νοτιοκορεάτη σέντερ φορ, έναντι 3.4 εκατ. λιρών. Οπως σημειώνεται, ο αγγλικός σύλλογος θα παραχωρήσει αμέσως δανεικό τον Χουάνγκ στους Πειραιώτες, με σκοπό να πάρει παιχνίδια και να βοηθήσει τον σύλλογο του Κάρλος Κορμπεράν.



Ο ύψους 1.85 μ. σέντερ φορ από τη Νότια Κορέα αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2019 από την Μπορντό. Οι Γάλλοι πλήρωσαν 2.000.000 ευρώ στην Γκάμπα Οζάκα, με τον 29χρονο σέντερ φορ να πετυχαίνει συνολικά 29 γκολ και να μοιράζει 7 ασίστ σε συνολικά 97 παιχνίδια με τον γαλλικό σύλλογο. Πέρυσι, μάλιστα, είχε 11 γκολ και 2 ασίστ στο Σαμπιονά.


ΠΗΓΗ 

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.