Ads Top

Survivor - Ασημίνα Χατζηανδρέου: Σπάνια εξομολόγηση Ασημίνας για την ζωή της: «Είμαι πολύ ανταγωνιστική - Δε μου αρέσει να...»



Η Ασημίνα Χατζηανδρέου ήταν από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στο φετινό Survivor - Όλα όσα εξομολογήθηκε για πρώτη φορά..

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου ήταν από τα πρόσωπα που απασχόλησε πολύ στον φετινό κύκλο του Survivor.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, μίλησε για το αν γνωρίσαμε την αληθινή Ασημίνα μέσα από το παιχνίδια και για το αν είναι ανταγωνιστική.




Tην πειθαρχία που απαιτεί ο αθλητισμός την έχεις κάνει τρόπο ζωής;

Πολλές φορές θαυμάζω τον εαυτό μου στο πόσο ώριμα και πειθαρχημένα φέρομαι σε κάποιες καταστάσεις. Πολύ σημαντικό ρόλο στο να πειθαρχήσω έπαιξε ο πρωταθλητισμός.

Είσαι ανταγωνιστική; Δεν σου αρέσει να χάνεις;



Είμαι πολύ ανταγωνιστική. Δεν μ’ αρέσει να χάνω, νευριάζω και στενοχωριέμαι γιατί σκέφτομαι πώς θα μπορούσα να το κάνω να γίνει σωστά. Δεν νομίζω ότι αρέσει και σε κανέναν να χάνει.

Τελειώνοντας το «Survivor», τι είναι αυτό που άφησε στην ψυχή σου αυτή η εμπειρία;

Βγαίνοντας λοιπόν αντιλήφθηκα ότι κάποια πράγματα που είχα ως δεδομένα έπρεπε τελικά να πασχίσω γι’ αυτά για να τα αποκτήσω. Μου έμαθε λοιπόν την πειθαρχία, τη στέρηση και τον σεβασμό απέναντι σε απλά πράγματα ζωής.

Γνωρίσαμε την αληθινή Ασημίνα μέσα από το παιχνίδι;



Ήμουν μόνο ο εαυτός μου σ’ αυτό το παιχνίδι. Μετά από ένα σημείο ξεχνούσα ότι μας τραβάνε και κάμερες. Έκλαιγα, θύμωνα, χαιρόμουν άφηνα τον εαυτό μου να είναι αληθινός και νομίζω ότι αυτό εκτίμησε και ο κόσμος.

Η πιο δύσκολη στιγμή σου μέσα στο παιχνίδι ποια ήταν;

Η πιο δύσκολη στιγμή μου στο παιχνίδι ήταν την περίοδο που πεινάγαμε πολύ οι μαχητές και ήθελα να τα παρατήσω, σηκωνόμουν έβλεπα μαυρίλες, δεν άντεχα αυτή την ζαλάδα, αυτή την πείνα. Νομίζω ότι εκεί πέρασα πολύ δύσκολα.

Πηγή:Λοιπόν
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.