Ads Top

Γιώργος Λιανός: Η καταγωγή, το Survivor και το ησυχαστήριο σπίτι του στην Ελλάδα


Αυτή είναι η καταγωγή του Γιώργου Λιανού - Δείτε το...ησυχαστήριό του όποτε δε βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor
Ο Γιώργος Λιανός έχει βρει επιτέλους στιγμές ηρεμίας, μετά το τέλος ακόμη ενός Survivor, με τον επιτυχημένο παρουσιαστή να βρίσκεται σε φάση... ξεγνοιασιάς μαζί με την Κωνσταντίνα Καραλέξη και τα παιδιά του.




Ο παρουσιαστής του Survivor, που έχει αλλάξει πλήρως την εμφάνισή του, εδώ και λίγες ημέρες έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές του διακοπές, περνώντας όμορφες στιγμές με τα παιδιά του, γεμίζοντας παράλληλα τις μπαταρίες τους για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.


Οι όμορφες στιγμές στον τόπο καταγωγής του και... τα αμπελοχώραφα






Η αγαπημένη οικογένεια βρέθηκε στη Ρόδο, ενώ λίγες μέρες μετά επέλεξε να ταξιδέψει στον τόπο καταγωγής του Γιώργου Λιανού, τις Φιλιάτες Θεσπρωτίας. Ο παρουσιαστής, μάλιστα, θέλησε να μοιραστεί κάποια στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος βρέθηκε μαζί με τη σύντροφό του και την κόρη τους στα χωράφια του παππού, όπου έκοψαν σταφύλια και άλλα φρούτα.

«Έλα παππού να μας δείξεις τα αμπελοχώραφά σου! Αυτό κι αν ήταν ποιοτικός χρόνος!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης ο Γιώργος Λιανός.




ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.