Ads Top

Survivor - Ασημίνα Χατζηανδρέου: Συνάντηση «κορυφής» με Δάντη και πρώην παίκτη Big Brother (pics)


Δάντης και Ασημίνα μαζί με πασίγνωστο παίκτη του πρώτου Big Brother – Δείτε για ποιον πρόκειται

Ο Χρήστος Δάντης και η Ασημίνα από το Survivor συναντήθηκαν με έναν από τους δημοφιλέστερους παίκτες του Big Brother. Ποιος είναι;




Ασημίνα και Χρήστος Δάντης περνούν χαλαρές καλοκαιρινές στιγμές λίγο μετά το τέλος του Survivor, μόνο που αυτή τη φορά είχαν και μια ευχάριστη παρέα με άρωμα… παρελθόντος.

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησαν πολλές φήμες που θέλουν το ζευγάρι να μην είναι πια μαζί, με την 22χρονη αθλήτρια να απαντά με τον πιο εμφατικό τρόπο που θα μπορούσε να το κάνει, αποδεικνύοντας πως είναι το «βουνό» του γνωστού τραγουδιστή.

Η ίδια λοιπόν δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τους δυο τους να ποζάρουν μαζί με τον Πρόδρομο Καθηνιώτη, που αναδείχθηκε δεύτερος στον τελικό του πρώτου Big Brother που έγινε στην Ελλάδα και προβλήθηκε από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 το 2001.



Ο «Προ», όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του είναι πλέον 53 ετών, ενώ ζει στην Σκόπελο μαζί με την οικογένειά του. Ο ίδιος θεώρησε πως η πορεία του στην Αθήνα και στα media, ολοκληρώθηκε, παίρνοντας έτσι την απόφαση να επιστρέψει στο νησί του.

Ο ίδιος και ο Γιώργος Τσάκας γνωρίστηκαν στο reality εγκλεισμού και έγιναν κολλητοί φτάνοντας μέχρι τον μεγάλο τελικό, ο οποίος είχε γράψει ιστορία ως ένα από τα τηλεοπτικά προγράμματα με την υψηλότερη τηλεθέαση μέχρι και σήμερα.

Εκείνη την Πρωτοχρονιά, σχεδόν εννιά στους δέκα Έλληνες γιόρτασαν την αλλαγή του χρόνου παρακολουθώντας τον τελικό του Big Brother, καθώς το ποσοστό έφτασε το 85%.

Η φωτογραφία από την κοινή έξοδο:



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.