Ads Top

Σασμός Spoiler 28/8: Αυτό θα είναι το τέλος Μαθιού και Καλλιόπης


Μητέρα και γιος πέφτουν νεκροί... Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στον αγαπημένο μας Σασμό..

Οι περισσότερες εξελίξεις από αυτές που θα παρακολουθήσουμε τη νέα σεζόν, στον β' κύκλο της αγαπημένης σειράς, μάλλον δεν θα αρέσουν στους φαν. 




Και αυτό γιατί αργά ή γρήγορα θα ζήσουν την απώλεια τους Μαθιού ο οποίος αν και δολοφόνος, κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές των γυναικών που παρακολουθούν τον Σασμό.

Μητέρα και γιος πέφτουν νεκροί... Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στον αγαπημένο μας Σασμό..

Και δεν θα είναι ο μόνος που θα πέσει νεκρός. Η μητέρα του, η Καλλιόπη, ή αν προτιμάτε η αγαπημένη Μαρία Τζομπανάκη θα δώσει τέλος στη ζωή της, μην μπορώντας να αντέξει άλλο τα τραγικά χτυπήματα της μοίρας.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...

Ο τηλεοπτικός Μαθιός, κατά κόσμον Δημήτρης Λάλος, σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη είπε για τον ρόλο του: «Ο Μαθιός με έχει σημαδέψει, με σημαδεύει και θα με σημαδεύει για πολλά χρόνια ακόμα, είμαι σίγουρος και γι’ αυτό προσπαθώ να κάνω μια ερμηνεία την καλύτερη που μπορώ. Είναι ένας χαρακτήρας τραγικός, σίγουρα είναι ένας χαρακτήρας που περνά μια διαδρομή, όπου στο τέλος θα πρέπει με κάποιο τρόπο να ολοκληρωθεί, θα πρέπει να καθαρθεί. Αυτό είναι το βέβαιο. Η κάθαρση μπορεί να έρθει με πολλούς τρόπους. Αυτό από παλαιότερα, αντί για spoiler λέγεται προοικονομία. Υπάρχουν προοικονομίες για το πού μπορεί να καταλήξει ο χαρακτήρας, όμως αυτό το αφήνουμε ανοιχτό γιατί η μυθοπλασία έτσι θέλει να κινείται, με έναν ανοιχτό ορίζοντα».



Με αυτά τα λόγια ουσιαστικά ο Μαθιός έδωσε μία μικρή ιδέα... spoiler για το τηλεοπτικό μέλλον του. Εμείς μάθαμε πάντως πως ο Σταματάκης θα δώσει τέλος τη ζωή του επειδή θα μάθει πως η μοναδική γυναίκα που αγάπησε ποτέ, η Βασιλική, έπεσε νεκρή. Δεν θα αντέξει τον πόνο και βυθισμένος όπως θα είναι στο απόλυτο πένθος μέσα στη φυλακή όπου κατηγορείται για τον θάνατο του Άγγελου Βρουλάκη, θα δώσει τέλος στη ζωή του.

Η Καλλιόπη δεν αντέχει και αυτοκτονεί

Το ίδιο τέλος όμως θα έχει και η μητέρα του Μαθιού που όταν θα μάθει πως ο μεγαλύτερος γιος της έβαλε τέλος στη ζωή του θα κάνει το ίδιο καθώς θέλει να ζει ζωή με νεκρό ένα από τα παιδιά της. Ο τρόπος που θα πεθάνει η Καλλιόπη θα είναι πραγματικά πολύ διαφορετικός από ό,τι θα περιμέναμε. Η Καλλιόπη η οποία έδωσε όλη της τη ζωή για να εκδικηθεί τους Βρουλάκηδες και ευθύνεται για πάρα πολλούς θανάτους στην ενδιαφέρουσα ιστορία, τελικά θα διαπιστώσει ότι όλα είναι πλέον μάταια μετά τον θάνατο του Μαθιού.

Όσο και αν προσπαθήσει να κατευνάσει τον πόνο της δεν θα τα καταφέρει και μία μέρα θα πέσει από τον γκρεμό, δίνοντας τέλος στη ζωή της.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:







Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.