Ads Top

Σασμός Spoiler 17/8: Ο Αντώνης έτοιμος να τα τινάξει όλα στον αέρα - Τι συνέβη


Δύσκολη θα είναι η κατάσταση για τον Αντώνη... Τι θα του συμβεί και πώς θα αντιδράσει η Μαρίνα; 

Δύσκολη θα είναι η κατάσταση για τον Αντώνη στο τμήμα, στη σειρά Σασμός. Μετά τον θάνατο του Άγγελου, τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο. Η κόντρα ανάμεσα σε Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες φουντώνει, η βεντέτα ξυπνά και οι δυο οικογένειες κινδυνεύουν με νέες απώλειες.




Ο Αντώνης προσλαμβάνει έναν νέο αστυνομικό, στη θέση του Γεράσιμου. Εκείνος προθυμοποιείται να εξιχνιάσει τα εγκλήματα του νησιού, ξεπερνώντας πολλές φορές τα όρια. Ο Φραγκιαδάκης, αν και χαίρεται για το πείσμα του νεαρού, μέσα του τρέμει πως προκαλεί περισσότερο από όσο πρέπει..

Στο μεταξύ, ο γάμος του με την Μαρίνα καταρρέει. Μετά τον θάνατο του Άγγελου, η Μαρίνα μπαίνει ξανά στη διαδικασία του πένθους, με αποτέλεσμα ο γάμος τους να καθυστερεί. Ο Αντώνης αισθάνεται πιεσμένος από την κατάσταση, με αποτέλεσμα να κλείνεται στο τμήμα, στη σειρά Σασμός.



Το χάος ξεκινά, όταν στο νησί εμφανίζεται ο Παύλος. Αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση, ο Παύλος Βρουλάκης ανακοινώνει πως σχεδιάζει το επόμενο χτύπημα στους Σταματάκηδες. Ο Αντώνης, προκειμένου να τον προστατεύσει, τα τινάζει όλα στον αέρα. Η ζωή του βρίσκεται σε τεράστιο κίνδυνο.

Ο παπά Μιχάλης ικετεύει τον παλαιό του φίλο να συγκρατηθεί. Ο Παύλος, όμως, δεν ακούει κανέναν και βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του, καταστρέφοντας ακόμη και τη σχέση της Μαρίνας και του Αντώνη.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.