Ads Top

Άρης Σοϊλέδης - Μαρία Αντωνά | Ηχηρές απουσίες από το γάμο τους - Ποιοι δεν θα λάβουν προσκλητήριο (Pics)


Ποιοι παίκτες του Survivor δεν θα πάρουν πρόσκληση; Ετοιμάζονται για τον λαμπερό τους γάμο Άρης Σοϊλέδης και Μαρία Αντωνά - Δείτε φωτογραφίες, πού θα γίνει ο γάμος τους
Μπορεί το Survivor να έχει τελειώσει αλλά τα πρόσωπα που συμμετείχαν συνεχίζουν να προκαλούν ενδιαφέρον και να μας απασχολούν. 




Ένα από αυτά είναι ο Άρης Σοϊλέδης. Ο φιναλίστ του παιχνιδιού επιβίωσης και το – μέχρι την ώρα ανακοίνωσης του νικητή, Στάθη Σχίζα – φαβορί για το έπαθλο θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, Μαρία Αντωνά.

Ο γάμος έχει γίνει γνωστός αλλά πλέον το ζευγάρι ετοιμάζει και όσες λεπτομέρειες έχουν απομείνει μέχρι την ώρα που θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του. Τα περισσότερα τα είχε διευθετήσει η δημοσιογράφος όσο ο ποδοσφαιριστής βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο. Πια ξέρουμε και που θα τελεστεί το μυστήριο. Το μαρτύρησε το…παρανυφάκι, η Ευαγγελία Τσιορλίδα μέσα από τα stories της στο Instagram. Σοϊλέδης και Αντωνά θα έχουν για κουμπάρο τους τον Κώστα Φραγκολιά.



Τώρα προσκεκλημένοι όπως ακούγεται θα είναι αρκετοί πρώην συμπαίχτες που ήταν κοντά με τον Άρη στο παιχνίδι επιβίωσης, αλλά θα υπάρξουν και οι απουσίες. Θα είναι έκπληξη να δούμε τους συμπαίχτες που τον είχαν “σταυρώσει” κανονικά στο νησί.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες από το σημείο που θα γίνει ο γάμος:







Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.