Ads Top

Κόστιζει όσο μία βίλα: Σούσουρο με την τιμή του ρολογιού που φόρεσε ο Ατζούν Ιλιτζαλί (pic)


Διέρρευσε η τιμή του και πάθαμε...εγκεφαλικό - Δεν φαντάζεστε πόσο κοστίζει..

Το Survivor ολοκληρώθηκε και για ακόμη μια χρονιά ο Ατζούν Ιλιτζαλί βρέθηκε στο Γαλάτσι, προκειμένου να δει από κοντά τον παίκτη που κατέκτησε το έπαθλο. 




Οι 100.000 ευρώ του φετινού ριάλιτι επιβίωσης πήγαν στον Στάθη Σχίζα, με τον Τούρκο παραγωγό από την πλευρά του να εισπράττει αρκετά περισσότερα χρήματα από το δυνατό τηλεοπτικό προϊόν του όλους αυτούς τους μήνες.

Μέσα σε όλες τις απαιτητικές υποχρεώσεις των ημερών πάντως, ο Ατζούν βρήκε και λίγο χρόνο να ξεκλέψει για τον εαυτό του. 

Σε μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, τον είδαμε μαζί με τη σύντροφό του Ayca Cagla Altunkaya, να τρώνε σε ένα υπέροχο μαγαζί με θέα κι εκείνον να της εύχεται «χρόνια πολλά» για τα γενέθλιά της.




Βέβαια, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που παρατήρησαν και κάτι ακόμα στη συγκεκριμένη φωτογραφία. Το ρολόι που βρισκόταν στον αριστερό καρπό του Τούρκου παραγωγού. Κι αυτό γιατί δεν μιλάμε για ένα οποιοδήποτε ρολόι, αλλά για το περίφημο Richard Mille RM 27-04 Tourbillon, το οποίο έχει σχεδιαστεί για τον Ράφαελ Ναδάλ και έχει κυκλοφορήσει παγκοσμίως σε μόλις 50 κομμάτια.







Ένα τέτοιο φορούσε ο Ισπανός τενίστας πριν από μερικούς μήνες στο Αυστραλιανό Όπεν, το οποίο και κατέκτησε. Το Richard Mille RM 27-04 Tourbillon ξεχωρίζει για την ποιότητα και το βάρος του, το οποίο είναι μόλις 30 γραμμάρια. Έχει ένα μπλε λουράκι, ενώ το καντράν του είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο. Όσο για την τιμή του; Αυτή κυμαίνεται γύρω στο 1.000.000 ευρώ.







Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως το συγκεκριμένο ρολόι δεν το αγόρασε τώρα ο Ατζούν Ιλιτζαλί, αλλά βρίσκεται τουλάχιστον από πέρυσι στην κατοχή του. Τον είχαμε δει άλλωστε να εμφανίζεται με αυτό και μπροστά στις κάμερες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του ριάλιτι στον Άγιο Δομίνικο.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.