Ads Top

GNTM 5 Spoiler 30/8: Οικειοθελής η πρώτη αποχώρηση


Διέρρευσε ήδη.. Ποιος έχει αποχωρήσει οικειοθελώς από το GNTM.. Οι πρώτες πληροφορίες

O κύβος ερρίφθη, λοιπόν, αφού η 19η Σεπτέμβρη είναι τελικά η ημερομηνία που θα βγει στον «αέρα» το GNTM 5 από το Star, όπως άλλωστε και το μεγαλύτερο μέρος της prime time των τηλεοπτικών καναλιών. 




Τα γυρίσματα του GNTM 5 βρίσκονται αρκετά μπροστά και η πρώτη αποχώρηση έχει λάβει χώρα εδώ και αρκετό καιρό!

Όπως σε κάθε κύκλο, στην αρχή θα παρακολουθήσουμε τις οντισιόν του σόου μόδας όπου η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας, ο Τάσος Σοφρωνίου και η guest κριτής Σοφία Χατζηπαντελή, θα δουν για πρώτη φορά τις κυρίες που θα διεκδικήσουν το εισιτήριό τους για το σπίτι του GNTM.



Ωστόσο, οι τυχερές έχουν ήδη επιλεγεί αφού τα γυρίσματα έχουν αρχίσει από το καλοκαίρι και μάλιστα έχουν γίνει και αρκετές αποχωρήσεις. Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες η πρώτη αποχώρηση του GNTM 5 έγινε με κάπως «επεισοδιακό» τρόπο αφού η πρώτη κυρία που θα δούμε να ανοίγει την πόρτα και να αποχωρεί θα το κάνει με την θέλησή της και όχι μετά από επιλογή των των κριτών. Θα δούμε, δηλαδή με το … «καλημέρα» μια οικειοθελή αποχώρηση που ξαφνιάσει αρκετούς.

Η πρωταγωνίστρια της βραδιάς είναι μια από τις πιο ώριμες σε ηλικία συμμετέχουσες, αφού ως γνωστόν στο φετινό κύκλο δεν θα δούμε μόνο κορίτσια 20 – 30 ετών αλλά και γυναίκες σε μεγαλύτερη ηλικία.

Η παίκτρια αυτή, λοιπόν, θεώρησε ότι για προσωπικούς λόγους δεν μπορούσε να ακολουθήσει τη διαδικασία του παιχνιδιού και προτίμησε να γυρίσει στο σπίτι της.



Εκτός, όμως, από την πρώτη … «περιπετειώδη», αποχώρηση οι πληροφορίες που έρχονται όσον αφορά στο τι θα δούμε φέτος, κάνουν λόγο για ιδιαίτερα δημιουργικές δοκιμασίες, αλλά και δυνατά guest.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.