Ads Top

Ραγίζει καρδιές η Άντζελα Γκερέκου: Η ανάρτηση και οι ευχές στην κόρη της, Μαρία - «Ο μπαμπάς σου έλεγε...»


Ράγισε καρδιές η Άντζελα Γκερέκου - Τα συγκινητικά λόγια για την κόρη της - Τι έγραψε για τον Τόλη Βοσκόπουλο
Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή ημέρα για την Μαρία Βοσκοπούλου, καθώς είχε την ονομαστική εορτή της αλλά και τα γενέθλιά της.




Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου πριν από 21 χρόνια ήρθε στον κόσμο και άλλαξε τη ζωή του αείμνηστου τραγουδιστή και την ηθοποιού.

Η μητέρα της λοιπόν, θέλησε να της ευχηθεί (και) μέσα από τα social media.

Δημοσίευσε μια σειρά από οικογενειακές φωτογραφίες με τον Τόλη Βοσκόπουλο και έκανε ειδική μνεία στον «πρίγκιπά» τους, που τώρα την καμαρώνει και την αγαπά από ψηλά.



«21 χρόνια πριν ανήμερα της Παναγίας ήρθες στην ζωή μας και μας γέμισες με την μεγαλύτερη χαρά. Το παιδί της Παναγιάς έλεγε ο μπαμπάς σου… Σήμερα σε καμαρώνουμε γιατί είσαι ένα υπέροχο πλάσμα γεμάτο καλοσύνη και αγάπη. Από τα βάθη της ψυχής μας, Χιλιόχρονη και Ευλογημένη καρδιά μας. Σ’ αγαπάμε πολύ. Εγώ από εδώ. Ο μπαμπάς από εκεί…», έγραψε στο instagram η Άντζελα Γκερέκου.

Δείτε τις φωτογραφίες που πόσταρε





Θυμίζουμε ότι αυτά είναι τα δεύτερα γενέθλια για την Μαρία Βοσκοπούλου. Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή στις 19 Ιουλίου 2021, βυθίζοντας στο πένθος οικογένεια, συγγενείς, φίλους και θαυμαστές.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας. Η καρδιά του τον πρόδωσε λίγο πριν πάρει εξιτήριο και άφησε πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.