Ads Top

«Γυρίζει άμεσα με νέο συμβόλαιο ο Φορτούνης στον Ολυμπιακό!»


Ραγδαίες οι εξελίξεις με Φορτούνη στον Ολυμπιακό - Υπογράφει και νέο συμβόλαιο, όλα όσα αποκάλυψε ο Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Φορτούνης όχι μόνο επιστρέφει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, αλλά υπογράφει και νέο συμβόλαιο, σύμφωνα με τον Κώστα Νικολακόπουλο.




Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 όλες τις εξελίξεις από τον Ολυμπιακό.

Για τον Κώστα Φορτούνη ανέφερε πως από αύριο θα επιστρέψει στις προπονήσεις, υπογράφοντας μάλιστα και νέο συμβόλαιο (το τρέχον λήγει στο τέλος της σεζόν) ως το καλοκαίρι του 2024.

Σε ό,τι αφορά στα υπόλοιπα θέματα του ρόστερ, τόνισε πως οι πιθανότητες για τον Μαντί Καμαρά είναι 60-40 μεταξύ Ρόμα και Μόντσα, με τον παίκτη να προτιμά την πρώτη αλλά τη δεύτερη να έχει κάνει λίγο καλύτερη προσφορά για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού.



Για τον Γιώργο Μασούρα επισήμανε πως υπάρχουν κρούσεις από Ιταλία και Τουρκία, αλλά ακόμη θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τι θα συμβεί, ενώ για τον Χουάνγκ Ουί-Τζο πως ανακοινώνεται σήμερα και ξεκινά το Σάββατο προπονήσεις.

Τέλος, υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός για δωδέκατη σερί χρονιά θα είναι σε όμιλο Champions ή Europa League και για την κλήρωση είπε πως πιο σημαντικό από τους αντιπάλους που θα βρει μπροστά του θα είναι η ομάδα να βρει τον εαυτό της αγωνιστικά και ψυχολογικά, αλλά και να ενισχυθεί.




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.