Ads Top

Δύσκολες στιγμές για την Εβελίνα Νικόλιζα: «Είμαι χειρότερα από ποτέ»


Νοσεί ξανά μετά την επιστροφή της από τις διακοπές και το περνάει αρκετά δύσκολα - Τι αποκαλύπει

Με κορονοϊό η Εβελίνα Νικόλιζα μετά το ταξίδι της στο Μπαλί και όπως η ίδια αποκάλυψε το περνά δύσκολα.




Η συνεργάτιδα της Ναταλίας Γερμανού το απόγευμα της Δευτέρας (29-08) έκανε γνωστή την είδηση πως νοσεί με κορονοϊό κι ενώ αρχικά είχε αποκαλύψει πως δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερο πρόβλημα, λίγες ώρες αργότερα μέσα από νέα της ανάρτηση εξομολογήθηκε πως είναι «χειρότερα από ποτέ».

«Θυμάστε κυρίες και κύριοι το μεσημέρι που γελούσαμε και κάναμε ηλιοθεραπεία και χαχαχα και χουχουχου; Και λέγαμε με τον κορονοϊό ότι πέρασαν τα δύσκολα; Άκυρο! Aboard Mission! Είμαστε χειρότερα από ποτέ! Πυρετό, βήχα, συνάχι, όλα μαζί…



Και προσπαθούμε να μοντάρουμε αυτό το κάνει ακόμα πιο δύσκολο. Παρόλα αυτά ας μην εγκαταλείψουμε τις ελπίδες μας», είπε η Εβελίνα Νικόλιζα στο νέο της βίντεο και φαίνεται εμφανώς καταβεβλημένη.

Θυμίζουμε πως η παρουσιάστρια έκανε γνωστή την είδηση λέγοντας πως: «Και εκεί που πήγαν όλα καλά και περάσαμε υπέροχα και μαζέψαμε ωραίες εικόνες και γυρίσαμε πίσω για να ξεκινήσουμε με όρεξη την δουλειά, κάνω ένα τεστ και βγαίνω θετική. Δυο θετικές, μαζευτήκαμε σπίτι μου, έφερε τα μπογαλάκια της η Εύη… Εχθές ήμασταν χάλια, σήμερα είμαστε πολύ καλύτερα και βγήκαμε να μαζέψουμε λίγη βιταμίνη D. Πώς να περάσει ώρα;»



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.