Ads Top

Οι επόμενες μεταγραφές μετά την «βόμβα» Μπιέλ στον Ολυμπιακό!


Τι «παίζει» με 2 Έλληνες - Ο εξτρέμ έκπληξη και ποιοι υπάρχουν στη λίστα του Ολυμπιακού

Ο παίκτης που έρχεται για βασικός και το πλάνο με τους δύο Έλληνες! Οι Πειραιώτες ετοιμάζονται να υποδεχθούν τον Ισπανό παικταρά και παράλληλα... τρέχουν για τις επόμενες προσθήκες. Τι συμβαίνει με τους δύο διεθνείς, η παρουσία του κίπερ στην πρωτεύουσα και οι περιπτώσεις ακραίων που εξετάζονται.




Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μία… ανάσα από τη σπουδαία μεταγραφή του Πεπ Μπιέλ, ο οποίος έρχεται στην Ελλάδα για να ανεβάσει επίπεδο τους Πειραιώτες. Πρόκειται για έναν παίκτη που είναι περισσότερο του άξονα και όχι ακραίος και για τον οποίο η Κοπεγχάγη απέρριψε το φετινό καλοκαίρι καλές προτάσεις, αφού τον κοστολογούσε με οκταψήφια ποσά!

Ο Ισπανός μέσος, όπως σας αποκάλυψε στο Sportdog.gr ο Ευάγγελος Μίχος, έρχεται στην Ελλάδα με… κόλπο γκρόσο του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος νωρίτερα είχε κλείσει άλλα τέσσερα πανάκριβα deals. Ωστόσο, δεν θα είναι και η τελευταία προσθήκη στο Λιμάνι, καθώς εδώ και μέρες το Spordog.gr σας έχει ενημερώσει για την απόφαση που υπάρχει για… restart και μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, στο Λιμάνι φορτσάρουν πλέον για την απόκτηση και μπακ, που θα μπορεί να παίξει τόσο δεξιά όσο και αριστερά, ενώ ψάχνουν στην αγορά και για εξάρι. Κάπως έτσι προέκυψε και το όνομα του Μανώλη Σιώπη, ο οποίος απασχολεί και δεν αποκλείεται να επιστρέψει στο Λιμάνι!



Κίνηση πιθανότατα θα γίνει και για τερματοφύλακα, το όνομα του Αλέξανδρου Πασχαλάκη που ακόμα δεν έχει υπογράψει σε κάποια ομάδα μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ παραμένει στο προσκήνιο, ενώ πληροφορίες του Sportdog.gr αναφέρουν πως εδώ και πολλές ημέρες έχει εγκατασταθεί στην Αθήνα. Κάποιοι εκτιμούν πως και αυτό παίζει το ρόλο του!

Από εκεί και πέρα, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να πάει και για δύο εξτρέμ ο Ολυμπιακός, μετά την απόκτηση του Κόνραντ ντε λα Φουέντε που έχει ήδη ολοκληρώσει. Αυτή τη στιγμή η ΠΑΕ βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Φούλαμ για τον Καβαλέιρο, αλλά οι Άγγλοι επισήμαιναν ότι οι Πειραιώτες κοιτάζουν και αλλού, πιθανότατα προς την πλευρά του Τζο Μπόουλερ της Μπλάκμπουλ.

Ταυτόχρονα, στο «τραπέζι» βρίσκεται και το όνομα του 26χρονου Μαροκινού εξτρέμ της Σεβίλλης, Μουνίρ. Μιλάμε για τοπ περίπτωση παίκτη και ξεκάθαρα την πιο δύσκολη που εξετάζει η ομάδα, καθώς προτεραιότητα του παίκτη είναι να παραμείνει στην Ισπανία. Ήδη, μάλιστα, πληροφορίες από την Ιβηρική τον φέρνουν κοντά στη Χετάφε.



Όσο πλησιάζουμε πάντως την Παρασκευή που είναι το deadline για τη δήλωση της ευρωπαϊκής λίστας, όλα είναι ανοιχτά και μπορεί να υπάρξουν ανατροπές από εκεί που δεν το περιμένει κανείς. Ειδικά με τον Ολυμπιακό να ψάχνεται τόσο πολύ αγωνιστικά, σίγουρος δεν μπορεί να είναι κανένας. Ειδικά από τους πιο παλιούς..
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.