Ads Top

Έρχεται ντέρμπι: Για πρώτη φορά η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση δείχνει ντέρμπι


Οι δημοσκοπήσεις συνεχίζονται και για πρώτη φορά αλλάζουν όλα..

Μία νέα δημοσκόπηση που έγινε για τον λογαριασμό της Εφημερίδας των Συντακτών φέρνει τη διαφορά της Νέας Δημοκρατίας, η οποία συνεχίζει να προηγείται, από τον ΣΥΡΙΖΑ, να έχει πέσει όχι απλά σε μονοψήφια νούμερα αλλά για πρώτη φορά να υπάρχει η πιθανότητα ντέρμπι στις ερχόμενες εκλογές, όταν αυτές γίνουν.




Η εκλογική επιρροή της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει αλλάξει, και σε αυτή τη μέτρηση βρίσκεται στο 31%, με τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. να αυξάνει ελάχιστα τη δική του επιρροή, με την διαφορά πλέον να έχει μειωθεί και να διαμορφώνεται στο 5,5%.

Στα υπόλοιπα κόμματα της Βουλής, η επιρροή του ΠΑΣΟΚ μειώνεται και άλλο, φτάνοντας πια στο 11,5%, ενώ οριακή άνοδο καταγράφουν το ΚΚΕ (5,5%), το ΜέΡΑ25 (2,5%) και οι Έλληνες ΓΤΠ (2%).



Στα άλλα ερωτήματα που κλήθηκε να απαντήσει το δείγμα πολιτών της δημοσκόπησης, 3 στους 4 δηλώνουν μη ικανοποιημένοι από τον τρόπο που το κυβερνών κόμμα αντιμετωπίζει το κύμα της ακρίβειας. 

Στο ποιο ζήτημα είναι το σημαντικότερο από αυτά που αντιμετωπίζουν οι πολίτες της Ελλάδας σήμερα, το 57% των πολιτών απαντά η ακρίβεια, το 31% τα εθνικά θέματα, το 31% οι χαμηλοί μισθοί και οι συνθήκες εργασίας, ενώ το 26% η διαφθορά και θέματα διαφάνειας.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.