Ads Top

Επαφή Σαββίδη-Μπέου για Πάολο Φερνάντες!


Ξεκαθαρίζει η μεταγραφή του Πάολο Φερνάντες στον ΠΑΟΚ - Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες

Η πρόθεση είναι ξεκάθαρη: να μην γίνει σίριαλ η μεταγραφή του Πάολο Φερνάντες στον ΠΑΟΚ. Για αυτό και πλέον τις συζητήσεις κάνουν δυο: ο Ιβάν Σαββίδης με τον Αχιλλέα Μπέο και κανείς άλλος. 




Πολύ περισσότερο όταν δεν υπάρχει κανένας ενδοιασμός από την πλευρά του ποδοσφαιριστή που δεν κρύβει την επιθυμία του να φορέσει τα ασπρόμαυρα γνωρίζοντας πως θα είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Σεβόμενος όμως πως έχει συμβόλαιο με τον ΝΠΣ και πολύ περισσότερο μια σχέση ειλικρίνειας με τον Αχιλλέα Μπέο.

Η ουσία είναι πως όσο περνούν οι ώρες τόσο πιο κοντά φαντάζει η στιγμή που ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θα περάσει το κατώφλι της Τούμπας. Και αν είναι γνωστές οι άριστες σχέσεις που έχει ο Ιβάν Σαββίδης με τον Αχιλλέα Μπέο αυτό δεν κάνει και δεδομένη την μεταγραφή.



Πολύ απλά διότι έχουμε μπει ήδη στο τελευταίο εικοσαήμερο της μεταγραφικής περιόδου, ο ΝΠΣ έχει «χτίσει» πάνω στον Πάολο και είναι προφανές πως ο Μπέος θέλει να διαφυλάξει τα συμφέροντα της ομάδας του ώστε να μπορεί να αντικαταστήσει τον Φερνάντες.

Αυτό που έχει όμως σημασία είναι πως κανείς άλλος δεν έχει εμπλακεί στις συζητήσεις και ουσιαστικά είναι θέμα των δυο για το αν θα έχουμε την ολοκλήρωση μιας μεταγραφής για την οποία έχουν συμφωνήσει Μπότο και Λουτσέσκου και έχουν κάνει και τη σχετική εισήγηση στον ισχυρό άνδρα της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.



Είναι επίσης δεδομένο πως από την πλευρά του ο Μπότο δεν έχει πετάξει στο καλάθι των αχρήστων τη λίστα – μικρή ή μεγάλη δεν έχει σημασία - και με άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να αποτελέσουν αξιόπιστη λύση έχοντας πάντα ως βασική παράμετρο και τα χρήματα που διαθέτει ο ΠΑΟΚ στην αγορά για τη θέση του επιτελικού.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.