Ads Top

«Ρωμαίος» ο Μαντί Καμαρά - Η συμφωνία Ολυμπιακού-Ρόμα


Πόσα εκατομμύρια θα πάρει ο Ολυμπιακός φέτος για τον δανεισμό του - Τι οψιόν αγοράς έχει η Ρόμα - Οι πρώτες λεπτομέρειες της συμφωνίας

Σύμφωνα με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο Ολυμπιακός αποδέχθηκε την πρόταση της Ρόμα και ο Μαντί Καμαρά μετακομίζει στη Serie A και τους Τζιαλορόσι.




Βαλίτσες για την Ιταλία και τη Ρώμη ετοιμάζει ο Μαντί Καμαρά, καθώς σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο Ολυμπιακός αποδέχθηκε την πρόταση της Ρόμα και ο Αφρικανός μέσος μετακομίζει στη γειτονική χώρα και τους Τζιαλορόσι.

Όλα δείχνουν πως ο Μαντί Καμαρά θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρόμα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Τζανλούκα Ντι Μάρτζο, ο Ολυμπιακός και οι τζαλορόσι έφτασαν σε συμφωνία για τον δανεισμό του μέσου από τη Γουινέα.



Το δημοσίευμα από την Ιταλία αναφέρει πως οι ερυθρόλευκοι θα λάβουν 1.2 εκατομμύρια ευρώ για τον δανεισμό του Μαντί, ενώ στη συμφωνία υπάρχει και οψιόν αγοράς από τη Ρόμα για το ποσό των 12 εκατομμυρίων ευρώ. Οι Πειραιώτες διατηρούν και ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Ντι Μάρτζο αναφέρει πως ο Μαντί Καμαρά θα βρίσκεται στη Ρώμη την Δευτέρα, ενώ οι ιατρικές εξετάσεις είναι προγραμματισμένες για την Τρίτη.

Ο Μαντί Καμαρά φέτος έχει παίξει σε τρία παιχνίδια. Από τo 2018 ο 25χρονος έχει 181 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις με 19 γκολ και 13 ασίστ.



ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.