Ads Top

Το ακραίο σενάριο που αναπαράγεται τις τελευταίες ώρες: Αυτό θα ανακοινώσει σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το σκάνδαλο υποκλοπών


Θα έρθει και η τελική επιβεβαίωση της έντονης φημολογίας;

Τις τελευταίες ημέρες είναι το απόλυτο πολιτικό θέμα. Αυτό που συγκεντρώνει την προσοχή των πάντων και αποτελεί θέμα συζήτησης σε όλους τους δημοσιογραφικούς- και όχι μόνο…- κύκλους.




Πέρα για πέρα λογικό: το θέμα του σκανδάλου των υποκλοπών της ΕΥΠ, που έχει στο κέντρο του τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, πήρε τεράστιες διαστάσεις και οδήγησε, κατ’ ουσίαν, στην παραίτηση του γενικού γραμματέα του πρωθυπουργού, του Γρηγόρη Δημητριάδη.

Αντίστοιχη απόφαση πήρε και ο Παναγιώτης Κοντολέων, ο διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών. Οι παραιτήσεις και των δύο ανδρών έγιναν αποδεκτές από τον πρωθυπουργό της χώρας, ο οποίος δεσμεύτηκε πως θα μιλήσει για το συγκεκριμένο, τεράστιο ζήτημα την Δευτέρα (8/7).



Το ζητούμενο βέβαια είναι το τι θα πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος προς τον ελληνικό λαό, καθώς οι τριγμοί εντός της κυβερνήσεως είναι τεράστιοι και είναι δεδομένο πως ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας οφείλει να πάρει θέση.

Και μπορεί για την ώρα ο πρωθυπουργός να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, όμως τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί εντόνως ένα σενάριο το οποίο αναπαράγεται ολοένα και περισσότερο.

Ποιο είναι αυτό;

Εκείνο που θέλει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παραιτείται και αυτός και να οδηγεί τη χώρα σε εκλογές στις αρχές Οκτώβρη!



Στο μεσοδιάστημα, αναφέρουν οι ίδιες πηγές, θα σχηματιστεί υπηρεσιακή κυβέρνηση που θα μείνει στη θέση της έως και την ημέρα της προσφυγής στις κάλπες, η οποία εν συνεχεία θ’ «αντικατασταθεί» από την νεοεκλεγείσα από τον λαό.

Κάτι τέτοιο, φυσικά, φαντάζει ακραίο. Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, άλλωστε, έχει εκφράσει πολλάκις την επιθυμία του η ΝΔ να εξαντλήσει την τετραετία και ότι δεν πρόκειται να καταφύγει στη λύση των πρόωρων εκλογών.

Ολ’ αυτά, βέβαια, προ του τελευταίου σκανδάλου και της δεδομένης, πια, πίεσης που ασκεί ο Αλέξης Τσίπρας…
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.